E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaarina Mönkkönen - Vuorovaikutus asiakastyössä – Asiakkaan kohtaaminen sosiaali- ja terveysalalla maksuttomasti

Ihmisten välistä vuorovaikutusta voisi verrata tanssiin, jossa toista osapuolta kutsutaan tietynlaisiin askelkuvioihin. Myös vuorovaikutustilanteessa toinen voi dominoida tai astua taitamattomuuttaan toisen varpaille.

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työn muuttuessa ja monipuolistuessa tarvitaan yhä enemmän luovia taitoja. Asiakas on osattava kohdata yksilönä ja kunkin tilanteen omilla ehdoilla. Toisinaan on vaikea määritellä, millainen vuorovaikutus palvelee asiakasta parhaiten.

Vuorovaikutus asiakastyössä avaa ymmärrystä asiakaskohtaamisten moninaisuuteen. Se pohtii, millaiseen vuorovaikutukseen olisi tärkeä pyrkiä, mitä kompastuskiviä ammattilainen kohtaa ja milloin hyvää tarkoittavalta näyttävä toiminta voi olla asiakkaan kannalta ihan muuta.

Työssä kohdattavia tilanteita lähestytään käytännön esimerkein. Miten rakennetaan yhteistoiminnallinen suhde asiakkaan ja moniammatillisen tiimin kanssa? Kuinka asiakkaan toimijuutta tuetaan? Mitä merkitsee dialoginen työote osana työyhteisö- ja tiimitaitoja?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaarina Mönkkönen

Julkaistu

2018-04-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

177 sivua

Tietoa kirjasta Vuorovaikutus asiakastyössä – Asiakkaan kohtaaminen sosiaali- ja terveysalalla

Kuuntele lumoava itsensakehittaminen Vuorovaikutus asiakastyössä – Asiakkaan kohtaaminen sosiaali- ja terveysalalla, jonka parissa saat ainutlaatuisia tuntemuksia. Kirjan teki Kaarina Mönkkönen. Vuorovaikutus asiakastyössä – Asiakkaan kohtaaminen sosiaali- ja terveysalalla on pituudeltaan 177 sivua, eli todella kelvollinen pituus luettavaksi. Luettavan kirjan kera käytettävänä on lisäksi mainio äänikirja, jonka mukana vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva käytäntö kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja luo myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan mieleisenä kertojana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2018-04-04 ja kirjan julkaisijana toimii Gaudeamus. Aloita samantien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja kyet nauttimaan kirjoista kokonaan uudella keinolla. Kun sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.