Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Äitipuoli maksuttomasti

Marraskuun 5. päivän iltana 2002 olin päivystysvuorossa. Noin kello 19 rikospäivystäjä soitti ja pyysi apua erääseen tapaukseen. Adresseavisa-nimisen lehden valokuvaaja oli soittanut heille ja kysynyt, mitä he tiesivät Laden kuolemantapauksesta. Tiettävästi pikku tyttö oli pudonnut ikkunasta ja lyönyt päänsä. Hänet oli kiidätetty ambulanssilla St. Olavin sairaalaan. Poliisi ei ollut saanut tapauksesta ilmoitusta tavanomaisia kanaviaan myöten. Hätäpuhelu oli mennyt suoraan sairaankuljetukseen, uhri oli viety sairaalaan eikä poliisi ollut saanut asiasta mitään tietoa. Rikospäivystäjä toisti avunpyyntönsä sekä selosti hieman epämääräisesti, mitä oli tapahtunut.
Oletettiin, että kolmivuotias tyttö oli pudonnut talosta tai ikkunasta ja oli menehtynyt vammoihinsa.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-09

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

43 min

E-kirjan pituus

18 sivua

Tietoa kirjasta Äitipuoli

Lue heti jännittävä jannitys Äitipuoli, minkä kanssa koet vertaistaan vailla olevia tuntemuksia. Kirjan tuotti Eri Tekijöitä. Äitipuoli on pituudeltaan 18 sivua, eli näinollen hyvä pituus lukemiseen. Nytkään ei ole siitä huolimatta tarve rajoittua vain luettavaan versioon, valittavana on myös 0:43:24 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä jossa milloinkin kuljet eli se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tämän äänikirjan sinulle lukee Jarmo Mäkinen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-12-09 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Tarviit puhelimen niin kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi tosi mutkatonta, koska voit vapaasti yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.