Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matthew Costello, Neil Richards - Öinen kuolema maksuttomasti

Oikean murhaajan jäljillä

Suuren kaupan johtaja murhataan kuutamoyönä, ja epäilykset kohdistuvat myymäläpäällikköön, joka lähtee karkuteille. Mutta miksi Sarah ja Jack uskovat, että murhaaja on joku aivan muu?

Cherringhamin mysteerit on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina. Sarjan päähenkilöitä ovat brittiläinen yksinhuoltajaäiti Sarah ja entinen newyorkilainen rikospoliisi Jack. He saavat huomata, että leppoisan Cherringhamin pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.

Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Cherringhamin mysteerit on heidän ensimmäinen yhdessä kirjoittamansa rikossarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matthew Costello, Neil Richards

Julkaistu

2020-05-19

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

203 min

E-kirjan pituus

77 sivua

Tietoa kirjasta Öinen kuolema

Lue touhukas jannitys Öinen kuolema, minkä kanssa tunnet tavattomia tuntemuksia. Teoksen kirjoitti Matthew Costello, Neil Richards. Tämä jannitys pitää sisällään 77 sivua, joiden seassa nautiskella vaikka moni tovi. Ethän siitä huolimatta rajoitu ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 3:23:48 tunnissa. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan voit nyt nautiskella kirjasta missä mielit muun muassa autossa. NAME äänikirjan äänenä on Markus Niemi. Kirja on alunperin julkaistu 2020-05-19 julkaisijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat tykkänään innovatiivisen konstin iloita kirjoista. Se koko juttu toimii luonnikkaasti, mikäli omistat älypuhelimen. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan menet. Jos yhä epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.