Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Max Manner - 13. Huone maksuttomasti

Vakava loukkaantuminen pitää Annika Malmin Norjassa, oslolaisen aivospesialistin hoidossa. Lääkäri ei kuitenkaan herätä Annikassa luottamusta, päinvastoin, miehessä on jotain outoa. Lisäksi Annikaa varjostavat tatuoidut miehet.

Annikan vuokraisännän, rikosylikonstaapeli Stein Storesenin tytär on vuosia tutkinut yliopistossa salaliittoteorioita, edennyt liian pitkälle ja joutuu peloissaan piiloutumaan saadessaan uhkauksia. Hänen perässään olevaa tappoporukkaa ohjailee kaikkien salaliittojen äiti, petos petoksen sisällä, kansainvälinen "13. huone".

Annika Malm -trilogian päätösosa on koukuttava pohjoismainen trilleri peitellystä totuudesta, taitavasti sommitellusta harhasta, jossa fakta ja fiktio vaihtavat jatkuvasti paikkaa. Max Manner (s. 1965) on turkulainen Luxemburgissa nykyään asuva kirjailija. Hän on julkaissut kolme komisario Anna Mäen tutkimuksista kertovaa rikosromaania, Revanssi (2007), Demi-Sec (2008) ja K-18 (2009). K-18 on myös Annika Malm -trilogian aloitusosa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Max Manner

Julkaistu

2018-08-15

Lukija

Krista Putkonen Örn

Äänikirjan pituus

997 min

E-kirjan pituus

334 sivua

Tietoa kirjasta 13. Huone

Mieleenpainuva 13. Huone on tyylikäs jannitys, jota luettaessa ajankulu katoaa kokonaan. Tämän huikean teoksen on tehnyt Max Manner. Kyseisestä kirjasta löytää 334 sivua, joiden kanssa kykenet saada mielenkiintoisa hetkiä. Ethän siitä huolimatta takerru yksin e-kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 16:37:14 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta missä ja milloin haluat esim metrossa. Äänikirjan lumoavana kertojana toimii Krista Putkonen Örn. Kirjan on julkaissut Minerva Kustannus 2018-08-15. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat aivan uuden konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat haluamasi kirjasovelluksen. Silloin kun mielit mennä todella äänikirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ ja sinulla on huikea kokoelma erilaisia kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, miltei kaikki sovellukset tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa ja tällä tavalla saatat rajoituksetta testata parin viikon ajan kirjoja sekä valita onko ohjelma sinulle asianmukainen.