Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - 25 Arvokuljetusauton ryöstö Turussa ja ryöstön yritys Liedossa maksuttomasti

Varsinais-Suomen hälytyskeskus vastaanotti helmikuun 19. päivänä 2007 vähän kello 17:n jälkeen ilmoituksen ryöstöstä Suomen Pankin Turun toimipisteessä. Ryöstön kohteena oli G4S-yrityksen arvokuljetus, kun se oli purkamassa rahakuormaa lastauslaiturille pankin sisäpihalla. Kolme naamioitunutta miestä, heistä yksi aseistettu, nousi lastauslaiturille ja pakotti arvokuljetusta ajaneet vartijat makuulle. Tämän jälkeen he sitoivat kuljettajien kädet nippusiteillä, avasivat rahalaatikot ja täyttivät mukanaan tuomansa kassit seteleillä. Parin minuutin kuluttua tekijät poistuivat paikalta saaliin kera.

Miehet kiipesivät aidan yli sen toisella puolella odottavan punaisen Volvon luo. Auto poistui paikalta kovaa vauhtia kaupungin halki. Ajoneuvo löydettiin

hylättynä helmikuun 22. päivänä 2007 pysäköintialueelta keskustan toiselta laidalta.

Lokakuun 31. päivänä 2007 sama rikollisryhmä aikoi ryöstää toisen G4S-arvokuljetuksen, nyt erään kaupan pihassa Liedossa. Tällä kerralla poliisi oli valmiina, sillä Suomen Pankin ryöstöstä lähtien rikosta tutkineet poliisit olivat pitäneet järjestäytynyttä rikollisryhmää silmällä.

Poliisi otti kiinni kolme epäiltyä Liedon Keisvuoren hautausmaan pysäköintialueelta kahden onnistuessa pakenemaan. Illan ja yön aikana otettiin mainittujen kolmen lisäksi kiinni kuusi rikollisryhmän muuta jäsentä. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee. x

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-18

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

89 min

E-kirjan pituus

31 sivua

Tietoa kirjasta 25 Arvokuljetusauton ryöstö Turussa ja ryöstön yritys Liedossa

Vauhdikas 25 Arvokuljetusauton ryöstö Turussa ja ryöstön yritys Liedossa on hurja jannitys, mitä kuunnellessa aika karkkoaa kerrassaan. Kirjan kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Kyseisestä kirjasta löytää 31 sivua, joiden mukana voit saada mielenkiintoisa oivaluksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä mukana vietät lukuhetkiä peräti 1:29:38 h. Äänikirja onkin toimiva käytäntö nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Jarmo Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-18 julkasijan Saga Egmont toimesta. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista hyvin uudenaikaisella tavalla. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat käytännöllisesti mukana kännykässäsi. Mikäli vaadit mennä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa niin käytössäsi on mahtava valikoima omalaatuisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on niin ikään äärimmäisen mutkatonta, sillä pystyt vapaasti kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.