Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mari Jungstedt - Aamun hämärissä maksuttomasti

Gotlantiin sijoittuva suosittu dekkarisarja jatkuu

Gotlantilainen rakennusfirman omistaja ja tunnollinen perheenisä on lähtenyt aikaiselle aamulenkille Fårön saaren leirintäalueella. Vähän myöhemmin hänet löydetään rauhalliselta hiekkarannalta kuolleena. Miestä on ammuttu kylmäverisesti päähän.

Kun poliisi alkaa selvittää käsittämätöntä ja raakaa murhaa, Karin Jacobsson saa elämänsä tilaisuuden: hän pääsee johtamaan ensimmäistä isoa juttuaan, sillä komisario Anders Knutas on lomalla. Myös toimittaja Johan Berg etsii sinnikkäästi totuutta, samalla kun yrittää voittaa takaisin elämänsä rakkauden, Emma Winarven.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mari Jungstedt

Julkaistu

2020-01-28

Lukija

Jenni Kitti

Äänikirjan pituus

511 min

E-kirjan pituus

177 sivua

Tietoa kirjasta Aamun hämärissä

Aamun hämärissä on häkellyttävä sekä iloinen jannitys, joka ei varmasti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kirjan loi Mari Jungstedt. Tämä jannitys pitää sisällään 177 sivua, minkä parissa olla moni hetkinen. Kyseisestä kirjasta löytyy myöskin kuunneltava versio, jonka kestoaika on 8:31:51 tuntia. Äänikirja on upea tyyli kuunnella kirjaa olitpa junassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän kirjan lukee Jenni Kitti. Teos on alunperin julkaistu 2020-01-28 julkaisijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tyystin tuoreen keinon iloita kirjoista. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen jolloin messissä on rajattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, millä pystyt kuuntelemaan loputtomasti erilaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Monet palveluista antaa myös maksuttoman ilmaisjakson, milloin voit rajattomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.