Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Aileen Wuornos – USA:n kuuluisin naissarjamurhaaja maksuttomasti

Aileen Wuornos tuomittiin kuuden miehen kylmäverisestä murhasta, mutta yksi kysymys on edelleen vailla vastausta. Oliko USA:n kuuluisimman naissarjamurhaajan kuolema oikeutettu?

Aileen Wuornosin unelmat kuolivat jo hänen ollessaan 14-vuotias. Hänen isänsä istui vankilassa tuomittuna pedofiliasta ja hänen äitinsä oli jättänyt hänet, kun hän oli vain kuuden kuukauden ikäinen. Aileenin elämä meni käytännössä pilalle jo pienenä tyttönä, kun useat miehet käyttivät häntä säännöllisesti hyväksi perheen kodin läheisessä metsässä. Kukaan ei tiedä, mitä hänen päässään liikkui ja miten pääsi käymään niin, että hän tappoi seitsemän miestä. Kuka Aileen Wuornos todellisuudessa oli? Toimiko hän puolustaakseen itseään, kuten hän itse väitti, vai oliko kyse harkituista murhista? Miten hänet lopulta onnistuttiin saamaan kiinni? SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-19

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

18 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Aileen Wuornos – USA:n kuuluisin naissarjamurhaaja

Aileen Wuornos – USA:n kuuluisin naissarjamurhaaja on sykähdyttävä ja viihdyttävä jannitys, joka ei taatusti jätä varmasti kylmäksi. Unknown Author toimii kirjan kirjoittajana. Aileen Wuornos – USA:n kuuluisin naissarjamurhaaja on pituudeltaan 0 sivua, elikä oikein osuva pituus luettavaksi. E-kirjan lisäksi käytettävänä on loistava äänikirja, minkä seassa vietät normaalilla nopeudella 0:18:46 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet autossa ja tekee lisäksi lenkistä kivemman. Tämän äänikirjan lukijana on Tapio Rauvala. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-19 julkasijan Saga Egmont toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket kokonaan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat valitsemasi ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole takuuvarma onko tämän lainen palvelu sopiva sinulle, niin kykenet testata tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.