Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Markus Falk - Aleppon kirjuri maksuttomasti

Aleppon kirjuri kylvää kuolemaa. Vauhdikkaan trillerisarjan toinen osa imaisee lukijansa kansainvälisen antiikkikaupan pimeälle puolelle.

Suomalaistutkija Tuomas Pyy on matkustanut Istanbuliin yhdessä kollegansa Carla Contin ja tämän poikaystävän kanssa. Tuomas pelkää joutuvansa kolmanneksi pyöräksi, mutta huolet vaihtuvat astetta vakavammiksi, kun poikaystävä katoaa hämärissä olosuhteissa.

Katoamista selvittäessään Tuomas ja Carla ajautuvat rikollisen antiikkikaupan maailmaan, jossa pelataan kovilla panoksilla. Päätähuimaava seikkailu vie Istanbulista Ateenan kautta Venetsiaan ja askel askelelta lähemmäs syvälle haudattuja salaisuuksia. Kuka kulkee varjoissa ja pitelee lankoja käsissään?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markus Falk

Julkaistu

2019-02-11

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

588 min

E-kirjan pituus

253 sivua

Tietoa kirjasta Aleppon kirjuri

Lue nyt touhukas jannitys Aleppon kirjuri, jonka parissa elät ainutkertaisia hetkiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Markus Falk. Tämä jannitys pitää sisällään 253 sivua, minkä rinnalla nauttia jopa useampi hetkinen. Digitaalisen kirjan lisänä kuunneltavissa on hyödyllinen äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 9:48:56 tuntia. Äänikirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin saatat nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin mielit esim kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Aku Laitinen. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2019-02-11. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tykkänään uuden oven kirjojen pariin. Mikäli sinulla on oma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi mukanasi satoja eri kirjoja. Suorittamalla sovitun kk-maksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat omana elinaikanasi. Kirjojen kokeileminen on niin ikään äärimmäisen helppoa, koska kykenet rajattomasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.