Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eppu Nuotio - Anopinhammas maksuttomasti

Lukijat hurmannut hyvänmielen dekkarisarja jatkuu - kun espanjalais-suomalaiset häät saavat karmean lopun, on paikalla tietenkin tarkkavaistoinen Ellen Lähde

Puuharhamatkalla Andalusiassa Ellen Lähde törmää espanjalaissuomalaiseen hääseurueeseen. Morsian pitää Ellenin ilmaantumista ”maailman viimeiselle rajalle” enteenä ja kutsuu hänet häihin. Umpionnellinen pari vihitään ja juhlat jatkuvat läpi yön. Aamulla Ellen herää huutoon. Hän pitää syyllisenä kovaäänisiä riikinkukkoja, mutta saapuessaan aamiaiselle, hotellin aulassa odottaa kauhea yllätys.

Lukijat ihastuttanut Ellen Lähde on intohimoinen ja tarkkavaistoinen marttaihminen, joka saa työnnettyä lusikkansa sakeaankin soppaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eppu Nuotio

Julkaistu

2018-04-23

Lukija

Tuija Kosonen

Äänikirjan pituus

430 min

E-kirjan pituus

161 sivua

Tietoa kirjasta Anopinhammas

Kiintoisa Anopinhammas on uskomaton jannitys, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika unohtuu aivan. Teoksen loi Eppu Nuotio. Tämä kirja on sivumäärältään 161 sivua, joten riemua piisaa useaksi toviksi. Luettavan kirjan kanssa kuunneltavissa on hyödyllinen äänikirja, minkä parissa vietät jopa 7:10:25 tuntia. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan pystyt nauttia kirjasta missä tahansa haluat kuten vaikka kävelyllä. Tämän kirjan lukee Tuija Kosonen. Kirja on alunperin julkaistu 2018-04-23 julkaisijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat hyvän tilaisuuden iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla ja kotona. Tarviit ainoastaan kännykän jolloin kyydissäsi on satoja kirjoja. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikinä liikutkaan. Kun et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus soveluas sinulle, niin onnistut kokeilla valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.