E-kirja

Lue tai kuuntele

Donna Leon - Ansionsa mukaan maksuttomasti

Kiristystä ja henkistä väkivaltaa – komisario Brunetti kirjavarkaan jäljillä

Venetsialaisesta Biblioteca Merulasta on kadonnut mittaamattoman arvokkaita, satoja vuosia vanhoja kirjoja. Järkyttynyt henkilökunta epäilee amerikkalaista tutkijaa, joka on poistunut kaupungista kuin tuhka tuuleen, ja Brunetti kutsutaan paikalle. Käy ilmi, ettei antikvaaristen teosten pimeillä markkinoilla kaihdeta raakojakaan keinoja. Komisario Brunetti paneutuu häikäilemättömän rikollisen mielenliikkeisiin luotettavan tiiminsä, Vianellon ja Signorina Elettran avulla.

Donna Leonin menestysdekkarit ovat valloittaneet koko maailman. Yksin Suomessa niitä on myyty huikeat 600 000 kappaletta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Donna Leon

Julkaistu

2016-02-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

174 sivua

Tietoa kirjasta Ansionsa mukaan

Ansionsa mukaan on kutkuttava sekä hauska jannitys, joka ei varmasti jätä lukijaansa vaisuksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Donna Leon. Tästä kirjasta löytyy 174 sivua, niiden kanssa on mahdollista saada upeita elämyksiä. Älä rajoitu ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan pystyt nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat esim automatkalla. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2016-02-22. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat liikkuvat kätevästi mukana puhelimessasi. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan menet. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään erittäin helppoa, sillä pystyt sitoutumatta yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.