E-kirja

Lue tai kuuntele

Martin Österdahl - Armoton todellisuus maksuttomasti

On vuosi 1996 ja Venäjälle on tulossa vaalit. Nuori Pashie-niminen nainen katoaa työmatkalla Pietarissa. Samaan aikaan Ruotsin matkapuhelinverkkoon kohdistuu hyökkäys, joka uhkaa vaarantaa maan turvallisuuden. Pashien työtoveri ja poikaystävä, entinen taistelusukeltaja Max Anger matkustaa Pietariin etsimään häntä. Etsintöjen edetessä Max törmää merkkeihin siitä, että Pashie oli ehkä löytänyt tietoja salaisesta järjestöstä, joka pyrkii palauttamaan Venäjälle rautaisen kurin ja valmistelee hyökkäystä länteen. Onko se syy Pashien katoamiseen?

Pian käy ilmi, että katoaminen liittyy myös jotenkin Maxin omaan menneisyyteen. Selviääkö hänelle vihdoin, miten hänen isänsä päätyi kasvattilapseksi pienelle saarelle Tukholman edustalla keväällä 1944? Oliko isä oikeassa aavistellessaan, että sillä oli jokin yhteys siihen, että venäläiset olivat pommittaneet Tukholmaa aiemmin sinä vuonna? Menneisyys ja nykyhetki lomittuvat arvaamattomalla tavalla, ja pelastaakseen rakastamansa naisen ja torjuakseen Ruotsiin kohdistuvan uhkan Max Angerin on arvioitava uudelleen kaikki, mitä hän itsestään tietää.

MARTIN ÖSTERDAHL on Ruotsin television ohjelmajohtaja ja tv-tuottaja. Hän on opiskellut Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimusta ja taloustieteitä. Asuessaan Venäjällä 1990-luvulla hän sai seurata aitiopaikalta, kuinka Neuvostoliiton jälkeiset muutokset ravistelivat maata. Vuosi 1996 oli hänen mielestään suorastaan kriittinen maan kehityksen suhteen. Österdahl asuu Tukholman lähellä perheensä kanssa. Armoton todellisuus on hänen esikoisromaaninsa ja ensimmäinen osa sarjasta, jossa karismaattinen Max Anger taistelee itäisiä voimia vastaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Martin Österdahl

Julkaistu

2017-03-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

284 sivua

Tietoa kirjasta Armoton todellisuus

Lumoava Armoton todellisuus on tyylikäs jannitys, jota luettaessa ajankulu unohtuu täysin. Teoksen kirjoittajana on ollut Martin Österdahl. Tämän pituus on 284. Tietenkin ei ole onneksi pakollista rajoittua vain luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei rajoita sinua nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin voit nauttia kirjasta milloin haluat kuten vaikka pyöräilessä. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-03-31 julkaisijan Aula & Co toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Jos sinulla on ikioma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia eri kirjoja. Silloin kun tahdot mennä kunnollisesti kirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja hyödynnettävänäsi on isokokoinen yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Usea palveluista tarjoilee myös veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavoin voit rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.