E-kirja

Lue tai kuuntele

Maurice Leblanc - Arsène Lupin taistelussa Sherlock Holmesia vastaan maksuttomasti

Versaillesin lyseon professori Gerbois löytää vanhan tavaran kaupasta kauniin kirjoituspöydän, jonka hän päättää ostaa tyttärelleen. Matkalla kotiin tuntematon mies yrittää ostaa pöydän – professori kuitenkin kieltäytyy myymästä.

Yllätys on suuri, kun pöytä katoaa professori Gerbois'n kodista seuraavana päivänä. Hieman myöhemmin professori tajuaa laittaneensa pöydän laatikostoon jotakin kultaakin arvokkaampaa...

On syytä epäillä, että asialla saattaa olla herrasmiesvaras Arsène Lupin – ja pian apuun hätyytetään kanaalin toiselta puolelta mestarietsivä Sherlock Holmes. Maurice Leblanc (1864–1941) oli ranskalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti herrasmiesvaras Arsène Lupinista kertovista tarinoista. Je sais tout -niminen lehti pyysi Leblancia luomaan ranskalaisen vastineen englantilaiselle Sherlock Holmesille. Ensimmäinen Arsène Lupin -tarina julkaistiin lehdessä vuonna 1905. Myöhemmin tarinat julkaistiin romaaneina ja novellikokoelmina. Sherlock Holmes ja Arsène Lupin myös kohtaavat muutamissa Leblancin tarinoissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maurice Leblanc

Julkaistu

2020-04-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

116 sivua

Tietoa kirjasta Arsène Lupin taistelussa Sherlock Holmesia vastaan

Arsène Lupin taistelussa Sherlock Holmesia vastaan on kutkuttava sekä iloinen jannitys, mikä ei jätä varmasti väsyneeksi. Tämän ensiluokkaisen teoksen on laatinut Maurice Leblanc. Kyseinen kirja on sivumäärältään 116 sivua, eli riemua riittää moneksi lukuhetkeksi. Tämän kirjan kanssa ei ole siitä huolimatta välttämätöntä rajoittua yksistään luettavaan versioon, vaan hankittavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin hyvä käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai vaikka ulkoilemassa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-04-13. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen ja kyet nauttimaan kirjoista aivan uudella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat sopivan kirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Paras vierailijalle on että, liki kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja näin voit sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko ohjelma sinulle oikea.