Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lotte Petri - Black notice: Osa 3 maksuttomasti

Rikostutkijat onnistuvat tunnistamaan märkäpuku-uhrit Ranskan valvontakameratallenteiden avulla. Nuoret syyrialaiset kaksossiskokset asuivat pahamaineisella pakolaisleirillä Ranskan Calais’ssa. Valvontakameratallenteessa näkyy myös epäilyttävä mies, joka tuntuu olevan kiinnostunut nuorista tytöistä.

Kun Tanskassa tapahtuu uusi syyrialaispakolaisen murha, rikostutkijat päättelevät, että tappajaa motivoi rasismi. Felix Jørgensenin vaisto saa hänet kuitenkin epäilemään teoriaa. Jokin ei ole kohdallaan.

Kun tärkeä todistaja antaa arvokasta tietoa, Felix keskittyy etsimään miestä, jonka pupillit ovat eri paria.

Tositapahtumiin perustuva Black Notice on viisiosainen rikostarina. Sarja on jännittävä kertomus kansainvälisestä jahdista armottoman sarjamurhaajan kiinnisaamiseksi.
Lotte Petri on tanskalainen rikoskirjailija. Vuonna 2009 hänen ensimmäinen romaaninsa oli ehdolla Danske Bankin Vuoden tulokas -palkinnon saajaksi. Kriitikot ylistivät hänen Selma Eliassen -sarjaansa, ja vuonna 2017 julkaistiin hänen ensimmäinen kirjansa "The Devil’s Work" luuasiantuntija Josefine Jespersenistä kertovasta sarjasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lotte Petri

Julkaistu

2020-07-15

Lukija

Sampo Kerola

Äänikirjan pituus

66 min

E-kirjan pituus

29 sivua

Tietoa kirjasta Black notice: Osa 3

Kuuntele nyt mielenkiintoinen jannitys Black notice: Osa 3, minkä mukana vastaanotat imuistoisia tuntemuksia. Teoksen on kirjoittanut Lotte Petri. Black notice: Osa 3 on pituudeltaan 29 sivua, joten vallan kelvollinen pituus luettavaksi. E-kirjan kanssa käytettävänä on myös mahtava äänikirja, minkä kanssa vietät normaalinopeudella 1:06:24 tuntia. Tämä kirja ei pidättele sinua nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin saatat nyt nauttia kirjasta missä tahansa haluat esim bussissa. Tämän kirjan lukee Sampo Kerola. Teos on julkaistu 2020-07-15 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin hyvä tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan menetkään. Tarvitset vain älypuhelimen ja mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Sovellukset pyörivät tavallisesti 10-20e kk-maksulla, millä pystyy kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia elektronisia kirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus kelpo itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.