Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lotte Petri - Black notice: Osa 5 maksuttomasti

Kun Kathrine siepataan, poliisi pidättää epäillyn nopeasti. Pian käy kuitenkin ilmi, että poliisilla on väärä mies.

Felix Jørgensen päättää keskittyä gynekologiin, jonka lääkärintoimilupa on peruttu. Jäljet johtavat hylätyltä vaikuttavaan taloon Lollandin maaseudulle Etelä-Tanskaan.

Onko Kathrine talossa? Tietääkö murhaaja heidän virittämästään ansasta? Entä onnistuuko Felix pelastamaan alaisensa, vai tuleeko hänestä mielipuolen uusin uhri? Onko jo liian myöhäistä?

Tositapahtumiin perustuva Black Notice on viisiosainen rikostarina. Sarja on jännittävä kertomus kansainvälisestä jahdista armottoman sarjamurhaajan kiinnisaamiseksi.
Lotte Petri on tanskalainen rikoskirjailija. Vuonna 2009 hänen ensimmäinen romaaninsa oli ehdolla Danske Bankin Vuoden tulokas -palkinnon saajaksi. Kriitikot ylistivät hänen Selma Eliassen -sarjaansa, ja vuonna 2017 julkaistiin hänen ensimmäinen kirjansa "The Devil’s Work" luuasiantuntija Josefine Jespersenistä kertovasta sarjasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lotte Petri

Julkaistu

2020-07-15

Lukija

Sampo Kerola

Äänikirjan pituus

72 min

E-kirjan pituus

31 sivua

Tietoa kirjasta Black notice: Osa 5

Black notice: Osa 5 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean kirjan on raapustanut Lotte Petri. Tämä GENRE on pituudeltaan 31 sivua, toisin sanoen riemua piisaa moneksi ajanjaksoksi. Älä tyydy yksin e-kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 1:12:23 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella siellä missä ikinä kuljet joten se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Sampo Kerola. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-07-15. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tyystin uudenaikaisen tavan iloita kirjoista. Tarvitset vaan älypuhelimen ja kyydissäsi on lukemattomia kirjoja. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä koskaan liikutkaan. Kun et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu oikea sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.