Äänikirja

Lue tai kuuntele

Vilmos Kondor - Budapestin raunioissa maksuttomasti

Budapest noir -sarjan neljäs osa!

Tyylikäs noir-dekkari 40-luvun Unkarista tarjoilee klassista jännitystä, sukkelaa dialogia ja huolellisesti hahmotellun ajankuvan, jonka yhtymäkohdat nykypäivään hätkähdyttävät.

Heinäkuu 1946 on poikkeuksellisen kuuma. Raunioitunut Budapest on muuttunut pätsiksi, jossa rikollisuus rehottaa. Mutta kun Teresa Boulevardilla sijaitsevan kahvilan asiakkaat saavat todistaa kolmen sotilaan raa'an murhan, pyörähtää iso ratas liikkeelle. Niin sisäministeriö, poliisi kuin puna-armeijakin ryhtyvät ajojahtiin, jossa vaakalaudalla on koko kansakunnan tulevaisuus. Erityisen tarkkaan tapahtumia seuraa tinkimätön rikosreportteri Zsigmond Gordon. Koituvatko terävä kieli ja pöyhkeä asenne tällä kertaa hänen kohtalokseen? Leena Lehtolainen suosittelee! "Harvoille dekkareille on luotu näin asiantunteva historian ja politiikan tausta. -- Äkkiä lisää Kondor-käännöksiä. Kiitos." Helsingin Sanomat

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vilmos Kondor

Julkaistu

2019-07-25

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

605 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Budapestin raunioissa

Kuuntele nyt mielenkiintoinen jannitys Budapestin raunioissa, jonka mukana vastaanotat verrattomia tunteita. Teoksen on kirjoittanut Vilmos Kondor. Budapestin raunioissa on pituudeltaan 0 sivua, elikä erittäin kelvollinen pituus lukemiseen. Tästä digitaalisesta kirjasta onnistuu niin ikään äänikirja versio, jonka pituus on 10:05:27 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä jossa milloinkin liikutkaan ja se tekee matkasta kiinnostavamman. Kyseisen äänikirjan lukija on Aku Laitinen. Kirjan on julkaissut Tammi 2019-07-25. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät tyystin uuden keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit tahtomasi äänikirjasovelluksen. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei epäilemättä lopu kirjat omana elämässäsi. Kun et ole varma onko tämän kaltainen sovellus asiallinen sinulle, niin onnistut testata valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.