Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kristina Ohlsson - Daavidintähdet maksuttomasti

Israelilainen legenda Paperipojasta, joka sieppaa ja surmaa lapsia, viriää henkiin Tukholmassa kun kaksi juutalaispoikaa katoaa.

Tukholman talvessa tapahtuu murha: juutalaisen päiväkodin opettaja ammutaan, ja samana päivänä kaksi juutalaispoikaa katoaa. Siviilitutkija Fredrika Bergmanin ja rikospoliisi Alex Rechtin paineet kasvavat, kun varmistuu että kadonneet pojat on surmattu. Hangesta löytyneillä uhreilla on päässään paperikassit, joihin on piirretty kauhistuneet kasvot. Tekotapa viittaa vanhaan juutalaiseen myyttiin lapsia vainoavasta Paperipojasta. Juutalaisen pikkutytön kadotessa panokset kovenevat: saadaanko Paperipoika pysäytettyä ennen seuraavaa uhria? Kaikki jäljet johtavat Israeliin.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt Ruotsin turvallisuuspoliisissa, ulkoasiainministeriössä sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 Ohlsson on ollut vapaa kirjailija. Vuonna 2013 hän julkaisi ensimmäisen jännitysromaanin nuorille lukijoille Glasbarnen . Kristina Ohlsson asuu Tukholmassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristina Ohlsson

Julkaistu

2017-04-05

Lukija

Heljä Heikkinen

Äänikirjan pituus

905 min

E-kirjan pituus

345 sivua

Tietoa kirjasta Daavidintähdet

Mieleenpainuva Daavidintähdet on hyvä jannitys, jota luettaessa kellonaika katoaa kerrassaan. Kristina Ohlsson on kirjan kirjoittajana. Tämä jannitys pitää sisällään 345 sivua, minkä parissa olla useampi hetkinen. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana vietät peräti 15:05:00 h. Äänikirja onkin kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja se tekee lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lumoavana lukijana toimii Heljä Heikkinen. Äänikirja on julkaistu 2017-04-05 ja teoksen julkaisijana on WSOY. E- sekä äänikirjat antavat ainutlaatuisen vaihtoehdon iloita jännittävistä kirjoista matkalla että kotona. Tämä sujuu helposti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Maksamalla noin 10€ kuukausihinnan avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on kanssa erittäin helppoa, koska voit esteettömästi testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.