Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Dennis Nilsen – Hyväntahtoinen tappaja maksuttomasti

Dennis Nilsenin epätoivoinen yksinäisyyden pelko ajoi hänet vaaralliselle tielle. Hän tappoi rakastajansa, jotta he eivät voisi koskaan jättää häntä.

Dennis Nilsen, joka tunnettiin myös nimellä Hyväntahtoinen tappaja, oli melankolinen norjalaisskotlantilainen mies, jota oli aina kiehtonut synkkyys. Kun hän oli kuusivuotias, hänen isoisänsä kuoli vesillä sydänkohtaukseen, ja ruumis kuljetettiin perheen kotiin. Kotona Dennis näki isoisänsä makaamassa avoimessa ruumisarkussa. Sen jälkeen hänen sairaalloisuutensa pääsi toden teolla valloilleen. Kenties sytykkeenä oli kuolemanpelko tai rakkaus isoisää kohtaan. Kasvettuaan vanhemmaksi Dennis otti itsestään kuvia, joissa hänellä oli meikillä maalattuja luodinreikiä, ja hän pyysi poikaystäviään esittämään kuollutta. Milloin hänen pakkomielteensä kuolemaa kohtaan muuttui tappamiseksi? Millaisiin tekoihin hän syyllistyi ja millaisia seurauksia niistä oli? SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-19

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

12 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Dennis Nilsen – Hyväntahtoinen tappaja

Dennis Nilsen – Hyväntahtoinen tappaja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Unknown Author. Teoksen pituus on 0. Tietenkin ei ole siitä huolimatta pakollista tyytyä yksin luettavaan versioon, lisäksi poimittavana on lisäksi 0:12:53 h pitkä äänikirja. Äänikirja on kiva tapa kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Tämän äänikirjan lukee Tapio Rauvala. Kirja on julkaistu 2020-06-19 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Käynnistä oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen ja kyet iloitsemaan kirjoista todella aintlaatuisella keinolla. Kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukana, niin sinulla on myös seurassasi tuhansia kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Suurinosa ohjelmista tarjoilee toisaalta vapaan kokeilun, tällä tavoin kykenet ilmaiseksi yrittää palvelua ilman euroakaan*.