Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Dennis Rader – BTK-tappaja maksuttomasti

BTK-tappajaksi ristitty sarjamurhaaja piti Kansasissa sijaitsevaa Wichitaa kauhun vallassa 30 vuoden ajan. Hän kirjoitti poliisille ja medialle kirjeitä ja antoi heille yksityiskohtaisia tietoja rikoksista.

On lokakuu 1974. Wichitan kaupunki on poissa tolaltaan kokonaisen perheen murhan jälkeen. Eräs mielisairaalassa asuva mies tunnustaa rikoksen ja väittää, että myös hänen veljensä ja eräs toinen mies liittyvät tapaukseen. Kaikki kolme miestä kärsivät mielenterveyden häiriöistä, ja poliisi pystyy pian osoittamaan, että tunnustus ei pidä paikkansa. Oikea syyllinen ei pitänyt siitä, että joku muu yritti ottaa kunnian murhista. Hän soitti sanomalehden vinkkipuhelimeen ja ilmoitti Wichitan kirjastosta löytyvän kirjan nimen ja sanoi kirjan sisällä olevan kirje. Poliisi järkyttyi löytämänsä kirjeen sisällöstä, eikä kirje jäänyt viimeiseksi... SARJAMURHAAJAT on sarja, joka kertoo aikamme kuuluisimmista sarjamurhaajista ja heidän tekemistään rikoksista, jotka ovat sekä kiehtoneet että kauhistuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-18

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

25 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Dennis Rader – BTK-tappaja

Kuuntele nyt lumoava jannitys Dennis Rader – BTK-tappaja, minkä mukana vietät ainutlaatuisia tuntemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Unknown Author. Kirjan pituus on 0. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka matkassa saat peräti 0:25:22 h. Äänikirjaa voi kuunnella ihan siellä missä milloinkin kuljetkaan joten se tekee matkasta kiintoisamman. Tämän äänikirjan lukee Tapio Rauvala. Kirja on alunperin julkaistu 2020-06-18 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin maittava keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa kuljet. Tarvitset pelkästään puhelimen ja messissä on monia kirjoja. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Kun vielä epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.