Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Dieselin ja hasiksen käryä maksuttomasti

Järjestäytynyt rikollisuus on nykyään usein monialarikollisuutta. Rikolliset toimivat esimerkiksi rakennusalalla ja jättävät maksamatta verot. Rakennusbisneksestä saamiaan tuloja he käyttävät osittain huumausainekauppaan, ja huumeista kertyneillä tuloilla he tekevät jälleen jotain muuta rikollista. Ongelmana rikollisilla on usein rikoksella saatujen rahojen sijoittaminen ja käyttäminen niin, että tulot näyttäisivät laillisilta.

Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee. SLX

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-23

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

52 min

E-kirjan pituus

19 sivua

Tietoa kirjasta Dieselin ja hasiksen käryä

Mieleenpainuva Dieselin ja hasiksen käryä on loistava jannitys, jota lukiessa aika häviää kerrassaan. Eri Tekijöitä toimii kirjan kirjoittajana. Tämä kirja on sivumäärältään 19 sivua, näin ollen riemua riittää runsaasti ajanjaksoksi. Ethän rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:52:33 tunnissa. Äänikirjaa voi kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä menetkään joten se luo matkasta kiinnostavamman. Tätä äänikirjaa lukee Teemu Mäkinen. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2019-09-23. E- ja äänikirjat tuottavat hyvän tavan iloita upeista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Tarvitset vaan älypuhelimen ja mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee myös ilmaisen ilmaisjakson, siten voit vapaasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.