E-kirja

Lue tai kuuntele

Mary Kubica - Don't You Cry – Menneisyyden varjot maksuttomasti

Don't You Cry – Menneisyyden varjot

Sähköinen, koukuttava tarina petoksesta ja pakkomielteestä

 Chicagon keskustassa asuva nuori nainen nimeltä Esther Vaughan katoaa asunnostaan jälkiä jättämättä. Hänen tavaroidensa joukosta löytyy arvoituksellinen kirje, jonka saajaksi on merkitty Rakkaimpani. Kirje saa Estherin ystävän ja asuintoverin Quinn Collinsin miettimään, missä Esther on ja onko tämä ylipäätään se ihminen, jonka hän on kuvitellut tuntevansa.
Samaan aikaan pienessä michiganilaisessa satamakaupungissa tunnin ajomatkan päässä Chicagosta salaperäinen nainen ilmestyy pieneen kahvilaan, jossa kahdeksantoistavuotias Alex Gallo työskentelee tiskaajana. Alex ihastuu oitis naisen viehätysvoimaan ja kauneuteen, mutta viattomana ihastuksena alkanut juttu kasvaa nopeasti joksikin paljon synkemmäksi ja tuhoisammaksi kuin Alex olisi osannut ikinä aavistaa.

Quinnin etsiessä vastauksia Estherin arvoitukseen ja Alexin joutuessa yhä pahemmin salaperäisen kaunottaren lumoihin jännityksen mestari Mary Kubica vie lukijat yhä tiiviimmälle ja yllättävämmälle jännitysmatkalle, joka huipentuu järisyttävään päätökseen ja osoittaa, että juoksemmepa miten kovaa ja kauas tahansa, menneisyys tavoittaa meidät aina lopulta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mary Kubica

Julkaistu

2017-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

233 sivua

Tietoa kirjasta Don't You Cry – Menneisyyden varjot

Don't You Cry – Menneisyyden varjot on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Mary Kubica. Kyseinen jannitys pitää sisällään 233 sivua, minkä parissa olla useampi tovi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka seurassa kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin upea keino nauttia kirjaa olitpa ratikassa, lentokoneessa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-04-01 julkasijan HarperCollins Nordic toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket tykkänään tuoreen oven kirjojen tykö. Tarviit puhelimen niin kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole takuuvarma onko tämän lainen palvelu oikea sinulle, niin kykenet yrittää tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.