Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eppu Nuotio - Elämänlanka maksuttomasti

Ellen Lähteen Berliinin-matka saa odottamattoman käänteen, kun hän huomaa sotkeutuneensa kohuelokuvan kulisseihin. Hyvänmielen dekkarisarja jatkuu!

Ellen Lähde nauttii berliiniläisistä puutarhoista poikansa perheen talonvahtina. Berliiniin saapuu myös suomalainen ohjaaja Johannes Svärd, joka pian paistattelee uutuuselokuvassaan näyttelevien vaimonsa ja ex-vaimonsa kanssa siellä täällä. Ellen on kaikkien kanssa samaa mieltä: Elämänlanka on kaikkien aikojen rakkaustarina. Kunnes tapahtuu jotain hirveää, joka paljastaa rakkauden mustan puolen.

Elämänlanka jatkaa koukuttavaa sarjaa, jossa Ellen, intohimoinen puutarhaharrastaja ja marttaihminen, ratkoo rikosmysteerejä neitimarplemaiseen tyyliin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eppu Nuotio

Julkaistu

2020-03-16

Lukija

Tuija Kosonen

Äänikirjan pituus

454 min

E-kirjan pituus

165 sivua

Tietoa kirjasta Elämänlanka

Kuuntele välittömästi vaiheakas jannitys Elämänlanka, minkä rinnalla vietät vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Tämän mielenkiintoisen teoksen on kirjoittanut Eppu Nuotio. Kirjasta löytää 165 sivua, niiden kanssa kykenet saada mielenkiintoisa tuntemuksia. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana saat peräti 7:34:10 h. Äänikirja voi olla mukava tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Tässä lukijana toimii Tuija Kosonen. Teoksen on julkaissut Otava 2020-03-16. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Jos sinulla on ikioma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on helppoa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin testaa sitä 2 viikon ajan.