Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Elinkautista Pernillan ja Englan murhista maksuttomasti

Huhtikuun 7. päivänä 2008 Anders Eklund otettiin kiinni pakettiautossaan Skoonessa epäiltynä ihmisryöstöstä. Engla Juncosa Höglund oli ilmoitettu kadonneeksi huhtikuun 5. päivänä 2008 Strjärnsundista, pieneltä taalainmaalaiselta paikkakunnalta. Anders Eklundin punainen Saab oli valokuvattu tiellä juuri ennen Englan katoamista, minkä vuoksi häntä epäiltiin sieppauksesta.
Eklundin kiinniottaminen aloitti uuden luvun ruotsalaisessa rikoshistoriassa ja se kosketti suurinta osaa maan kansalaisista. Samalla alkoi mediapyöritys, jollaista Taalainmaan poliisi ja tämän artikkelin kirjoittaja eivät kyenneet edes kuvittelemaan saati sitten olleet kokeneet.
Anders Eklundin synkkä luku ruotsalaisessa rikoshistoriassa alkoi Pernilla Hellgrenin murhalla Falunissa 4. kesäkuuta 2000.
Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-02

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

82 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Elinkautista Pernillan ja Englan murhista

Elinkautista Pernillan ja Englan murhista on jännittävä sekä viihdyttävä jannitys, joka ei jätä varmasti vaisuksi. Eri Tekijöitä on kirjan kirjoittajana. Tämän pituus on 27. Ethän siitä huolimatta rajoitu ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 1:22:53 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä jossa ikinä kuljet joten se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Äänikirjan sinulle lukee Teemu Mäkinen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-12-02 julkasijan Saga Egmont toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat liikkuvat kätevästi mukana puhelimessasi. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan liikut. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus kelpo itsellesi, niin onnistut yrittää valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.