E-kirja

Lue tai kuuntele

Daniel Silva - Englantilainen vakooja maksuttomasti

Englantilainen vakooja

Kohde on kuninkaallinen. Pelin nimi on kosto.

Etukannen aurinkotuolissa loikoili drinkki kädessään, virheetön iho auringossa kylpien, maailman kuuluisin nainen. Yhtä kantta alempana alkupaloja valmisteli mies, joka aikoi tappaa hänet.

Nainen on kuninkaallisen perheen merkittävä jäsen, kauneutensa ja hyväntekeväisyystyönsä vuoksi kansan rakastama, entisen aviomiehensä sekä tämän äidin, Englannin kuningattaren karsastama. Kun pommi räjähtää hänen huvijahdillaan hänen ollessaan lomalla, poliisi pyytää tappajan löytämiseksi apua yhdeltä mieheltä: legendaariselta vakoojalta Gabriel Allonilta.

Gabrielin kohde on Eamon Quinn, mestaripomminrakentaja, joka myy palvelujaan eniten tarjoavalle. Onneksi Gabrielin ei tarvitse lähteä jahtaamaan Quinniä yksin, vaan hänellä on rinnallaan Christopher Keller, ammattisalamurhaaja, joka tuntee Quinnin tappavan kädenjäljen liiankin hyvin. Gabriel ei tiedä jahtaavansa vanhaa vihollista, pahuuden liittoumaa, joka janoaa hänen kuolemaansa enemmän kuin mitään muuta.

Englantilaisessa vakoojassa liikutaan loistokkaalla Saint-Barthélemyn saarella, nuhruisilla Belfastin laitakaduilla ja Cornwallin kallioisilla rannoilla. Huimine käänteineen kirja pitää lukijansa otteessaan ensimmäisestä kohtauksesta ravistelevaan loppuun asti. Daniel Silva osoittaa jälleen kerran kuuluvansa maailman jännityskirjailijoiden parhaimmistoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Daniel Silva

Julkaistu

2016-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

262 sivua

Tietoa kirjasta Englantilainen vakooja

Lue heti lumoava jannitys Englantilainen vakooja, minkä rinnalla vastaanotat suurenmoisia hetkiä. Daniel Silva on kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 262. Tämän kirjan kanssa ei ole tarve tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi kuunneltavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on mahtava tapa kuunnella kirjaa myös kun olet liikkumassa ja luo myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-08-01 julkaisijan HarperCollins Nordic FI toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot aivan uuden oven kirjojen luokse. Kun sinulla on omistamasi puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia kirjoja. Sovellukset pyörivät tavallisesti kiinteällä maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.