Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Max Seeck - Hammurabin enkelit maksuttomasti

Uusi tulokas räjäyttää pankin vangitsevalla trillerillään!

Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annika Lehto.

Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillä hän on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hän saa tietää, että vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet miehet, heidän joukossaan yksi suomalainen. Max Seeckin esikoisteos on kansainvälisen tason tiheätunnelmainen trilleri, jota on mahdotonta laskea käsistään ennen kuin viimeinenkin sivu on luettu.

Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hammurabin enkelit on hänen esikoisteoksensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Max Seeck

Julkaistu

2016-08-24

Lukija

Ville Sandqvist

Äänikirjan pituus

800 min

E-kirjan pituus

268 sivua

Tietoa kirjasta Hammurabin enkelit

Hammurabin enkelit on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän erinomaisen kirjan on kynäillyt Max Seeck. Kirjan pituus on 268. Luettavan kirjan lisänä saatavilla on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka kera vietät vähintään 13:20:25 tuntia. Äänikirja on kätevä konsti nauttia kirjaa olitpa metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kirjan sointuvana kertojana toimii Ville Sandqvist. Kyseisen kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2016-08-24. E- sekä äänikirjat esittävät loistavan mahdollisuuden nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla tai kotona. Tarviit ainoastaan kännykän niin mukanasi on satoja kirjoja. Tilittämällä sovitun kuukausihinnan korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Monet palveluista antaa samoin vapaan ilmaisjakson, siten pystyt sitoutumattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.