Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Outi Pakkanen - Helmimies maksuttomasti

Veljesdraamaa Ullanlinnan arvokortteleissa - eräs lumisateinen päivä käynnistää talvisen tarinan.
Sarjakuvataiteilija Erik Elman on erakoitunut Ullanlinnan perintöasuntoonsa, ja pukeutuu mielellään edesmenneen isotätinsä vaatteisiin. Uskaltautuu joskus naisena kadullekin. Perheettömällä Erikillä on etäiseksi jäänyt pikkuveli Peter.
Seurapiiritoimittaja Manna Mela asuu naapurikorttelissa. Mannan harjaantuneet silmät erottavat kaikki vähänkin erikoiset tyypit. Erik Elman on juuri sellainen.
Pikkuveli Peter vihaa perinnön napannutta Erikiä. Peterin nuorin lapsi on tahtomattaan käynnistämässä dramaattisia käänteitä.
Anna Laine opettelee elämään ilman Justusta, rakasta mäyräkoiraansa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Outi Pakkanen

Julkaistu

2019-09-23

Lukija

Satu Paavola

Äänikirjan pituus

404 min

E-kirjan pituus

166 sivua

Tietoa kirjasta Helmimies

Lue heti vaiheakas jannitys Helmimies, minkä avulla vietät verrattomia elämyksiä. Teoksen loi Outi Pakkanen. Kyseinen jannitys pitää sisällään 166 sivua, joiden mukana nauttia jopa useampi tovi. Ethän siitä huolimatta tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 6:44:31 tunnissa. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sitä vastoin saatat nauttia kirjasta missä mielit esim kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Satu Paavola. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-23 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tyystin innovatiivisen tavan iloita kirjoista. Se koko homma toimii luonnikkaasti, mikäli omistat älypuhelimen. Se onnistuu tilittämällä 10 - 20€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikänään menet. Jos et ole vuorenvarma onko tämän lainen palvelu soveluas itsellesi, niin pystyt kokeilla valitsemaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.