Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Miika Viljakainen, Lauri Silvander - Helvetinkone ja 49 muuta suomalaista rikosta maksuttomasti

Suomella on synkkä rikoshistoria.

Helvetinkoneeseen mahtuu järkyttäviä, unohdettuja ja tunnetumpia rikoksia itsenäisen Suomen ajalta.

Teos alkaa rauhan ajan verisimmältä vuosikymmeneltä, 1920-luvulta, jolloin suurkaupunkien vitsauksena olivat viattomia matkalaisia vaanivat ”maalaistenpyydystäjät” ja poliiseja kuoli virantoimituksessa enemmän kuin koskaan muulloin.

Mukana kirjassa ovat myös esimerkiksi ministeri Ritavuoren ampuminen, Jammu Siltavuoren kauhua herättänyt tapaus ja Viking Sallyn helikopterikannella tapahtunut raaka murha.

Viljakaisen ja Silvanderin tarkkaan tutkimat tapauskertomukset valaisevat ihmisyyden mustia alueita tekijöiden, uhrien ja heidän aikalaistensa silmin. Miten lehdet kirjoittivat? Miten poliisi tutki? Mitä sivulliset näkivät? Mitä rikoksen tekijä oikein ajatteli?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Miika Viljakainen, Lauri Silvander

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

412 min

E-kirjan pituus

166 sivua

Tietoa kirjasta Helvetinkone ja 49 muuta suomalaista rikosta

Helvetinkone ja 49 muuta suomalaista rikosta on sykähdyttävä sekä iloinen jannitys, joka ei todella jätä todellakaan kylmäksi. Teoksen tuotti Miika Viljakainen, Lauri Silvander. Teoksen pituus on 166. Älä missään nimessä tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 6:52:22 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä missä milloinkin kuljetkaan ja se luo matkastasi kiehtovamman. Äänikirjan miellyttävänä kertojana toimii Markus Niemi. Äänikirja on julkaistu 2020-06-01 ja kirjan julkaisijana toimii Gummerus. Ääni – sekä digitaalinen kirja on loistava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä menetkään. Tarvitset ainoastaan kännykän niin mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.