Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Leena Lehtolainen - Henkivartija maksuttomasti

Henkivartija-trilogian avaus on kansainvälisen trillerin piirteitä ammentava tiheä jännityskertomus, jossa kukkii myös ironia ja huumori.

Suomalainen liikenainen Anita Nuutinen surmataan Moskovassa hämärissä olosuhteissa. Hänen henkivartijansa Hilja Ilveskero on edellisenä päivänä pikaistuksissaan irtisanoutunut Anitan palveluksesta. Poliisi on kiinnostunut Hiljan liikkeistä Moskovassa, sillä työantajan jättäminen suojatta juuri ennen surmaa näyttää varsin epäilyttävältä.

Vastaajaan jätetty uhkausviesti sekä edesmenneen Anitan hätääntynyt avunpyyntö saavat Hiljan pelkäämään oman henkensä puolesta. Suomeen palattuaan Hilja päättää joksikin aikaa vetäytyä maan alle. Mutta poliisille on vastattava jo toimiluvan säilymisen takia. New Yorkissa henkivartijakoulutuksen saanut Hilja epäilee Anitan surmasta tämän entistä yhteistyökumppania Valentin Paskevichia, yhtä Moskovan kiinteistökuninkaista, jota Anita on vedättänyt taitavasti. Hilja huomaa Paskevichin torpedon seuraavan itseään, mutta kuka arvoituksellinen David Stahl todella on? Hilja palkataan kansanedustajan turvahenkilöksi, eikä hänellä ole varaa tehdä toista virhettä. Uuden toimeksiannon myötä alkaa rikosvyyhdin kansainvälinen mittakaava paljastua. Tiukan paikan tullen Hilja näyttää että hänessä on enemmän petoa kuin pelkkä sukunimi

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leena Lehtolainen

Julkaistu

2009-08-06

Lukija

Satu Paavola

Äänikirjan pituus

628 min

E-kirjan pituus

246 sivua

Tietoa kirjasta Henkivartija

Henkivartija on luomava sekä kiintoisa jannitys, mikä ei varmasti jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Leena Lehtolainen. Kyseisestä kirjasta löytää 246 sivua, joiden parissa mahdat vastaanottaa ainutlaatuisia lukuhetkiä. Kyseisestä digitaalisesta kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka pituus on 10:28:33 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä missä menetkään joten se saa matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan lukijana on Satu Paavola. Kyseisen kirjan julkaisi Tammi 2009-08-06. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin loistava keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan kuljet. Se onnistuu luonnikkaasti, mikäli omistat älypuhelimen. Sitten kun tahdot mennä oikeasti e-kirjojen maailmaan, sinun aloittaa suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava valikoima e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa ja tällä tavalla pystyt rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko palvelu juuri sinulle kelp.