Äänikirja

Lue tai kuuntele

Seppo Jokinen - Hervantalainen maksuttomasti

Komisario Koskinen -sarjan 17. osa
Tampereella sattuu henkirikosten sarja, jonka tekijästä komisario Koskisella ei ole muuta tietoa kuin vahva aavistus siitä, että liikkeellä on oikeuden omiin käsiinsä ottanut kostaja.Tutkijatiimi panostaa juttuun kaikki voimavaransa ja antaa sille koodinimen Hervantalainen.
Alkaa ajojahti, jossa jokainen kulunut tunti ja minuutti merkitsevät kasvavaa pelkoa: ehtiikö Hervantalainen iskeä vielä kerran?
Seppo Jokinen (s. 1949) on yksi Suomen suosituimmista dekkarikirjailijoista. Jokinen tunnetaan erityisesti tamperelaisesta komisario Sakari Koskisesta kertovista rikosromaaneistaan. Hervantalainen on Seppo Jokisen 17. komisario Koskinen -dekkari.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Seppo Jokinen

Julkaistu

2012-06-06

Lukija

Ola Tuominen

Äänikirjan pituus

581 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hervantalainen

Jännittävä Hervantalainen on uskomaton jannitys, jota kuunneltaessa aika karkkoaa tyystin. Teoksen tuotti Seppo Jokinen. Lukemista löytyy 0 sivua, minkä rinnalla onnistut saada jännittäviä elämyksiä. Kyseisestä e-kirjasta onnistuu myös äänikirja versio, minkä pituus on 9:41:53 tuntia. Tämä kirja ei estä nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, sitä vastoin saatat nyt nauttia kirjasta aina kun tahdot kuten autolla ajaessa. Kyseisen äänikirjan äänenä on Ola Tuominen. Kirjan on julkaissut Crime Time 2012-06-06. Käynnistä nyt äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja kyet nauttimaan kirjoista tyystin tuoreella tavalla. Äänikirjat ja e-kirjat reissaavat mukavasti mukana puhelimessasi. Kun vaadit päästä todella kirjojen maailmaan, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän lainen palvelu käypä itsellesi, niin pystyt testata tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.