Lue tai kuuntele

Tuomo Pirttimaa - Hete maksuttomasti

”Toisen kipua on helppo sietää.”

Rikosdraamaromaani Pohjoisesta, uskonnollisesta väkivallasta, pikkurikollisista, suurpetovihasta ja isojen dieselmoottoreiden käyntiäänestä.

Tirri ja Tomi hakevat piiloa asekaupan ryöstön jälkeen. Poromiehet Martti ja Utsinki tietävät jäävänsä kiinni laittomasta karhun taposta. Anja pakenee kroonista kipua ja sen aiheuttamia mustia hetkiä. Arvi, uskonnollisen liikkeen puhuja, on palannut kotitilalleen nuolemaan haavojaan.

Neljä umpikujaa johtaa samaan paikkaan.

Tuomo Pirttimaan romaanissa kipu, kosto ja armo kulkevat käsi kädessä. Pohjoisen maanteillä ja kylissä aika on pysähtynyt, eikä pelastajaa näy.

Tuomo Pirttimaa on Kuusamossa asuva vapaa toimittaja, joka on erikoistunut luonto- ja eräaiheisiin. Hete on Pirttimaan esikoisromaani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomo Pirttimaa

Julkaistu

2021-01-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hete

Hete on luomava ja hauska jannitys, mikä ei takuulla jätä lukijaansa kylmäksi. Tuomo Pirttimaa toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen teos on sivumäärältään 0 sivua, siis riemua riittää moneksi ajankohdaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka keskuudessa saat peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei rajoita iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan pystyt nyt iloita kirjasta silloin kun mielit vaika metrossa. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-01-12 julkasijan tuntematon toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat kiehtovan tilaisuuden nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat sopivan kirjasovelluksen. Mikäli mielit mennä' kunnollisesti e-kirjojen pauloihin, sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e niin käytössäsi on mainio yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Useat äänikirjapalveluista tarjoaa niin ikään maksuttoman kokeilun, ja näin voit esteettömästi kokeilla palvelua ilman maksuja*.