E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka Petäjä - Hiidenhyrrä maksuttomasti

Kolme vaarallista vankia karkaa mielentilatutkimuksesta Lapinlahden psykiatrisesta sairaalasta. Poliisimurhasta tuomittu Liimatainen tappaa kylmäverisesti toisen rikostoverinsa Jylhän sairaalan pihalle ja pakenee Kukkosen kanssa Ruskeasuolle, missä heitä odottaa serbimafiassa toiminut Dragan.

Helsingin rikospoliisi on jatkuvasti muutaman askeleen rikollisten jäljessä. Alkoholismin kanssa taisteleva rikostarkastaja Pekka Suokko tajuaa hitaasti, millaista peliä rikolliset pelaavat. Alkaa kiivastahtinen kujanjuoksu, jonka panokset punnitaan elämässä ja kuolemassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Petäjä

Julkaistu

2011-11-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

242 sivua

Tietoa kirjasta Hiidenhyrrä

Hiidenhyrrä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Jukka Petäjä. Kirjan pituus on 242. Älä tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkeellä ja saa myös iltalenkistä kivemman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2011-11-30 julkaisijan Otava toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot täysin tuoreen oven kirjojen maailmaan. Jos sinulla on puhelimesi mukana, niin sinulla on seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Silloin kun vaadit mennä' kunnollisesti e-kirjojen pauloihin, sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ ja käytössäsi on valtava yhditelmä äänikirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän mukainen palvelu asiallinen sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.