Äänikirja

Lue tai kuuntele

Rake Tähtinen - Hiljaisuuteen haudattu maksuttomasti

Surmattu vanhus löytyy äitienpäivänä kaupungin ranta-alueella olevasta kivilouhoksesta ja surmapaikan läheltä löytyy myös hylätty vene. Uusikaupunkilainen rikoskomisario Petri Petäjämäki joutuu kollegoineen visaisen tutkinnan eteen.

Liittyykö kadonnut veneilijä vanhuksen surmaan, vai onko kaikki vain onnetonta yhteensattumaa?

Petäjämäki harrastaa vapaa-aikanaan sukellusta. Nyt asioiden selvittämiseksi liikutaan niin pinnalla kuin pinnan allakin, mutta tutkinta polkee paikallaan, kunnes tapahtuu sukellusonnettomuus.
Rainer "Rake" Tähtinen on suomalainen kirjailija, mainostoimittaja ja graafikko. Hän toiminut myös päätoimittajana, kolumnistina ja kaupunginvaltuutettuna. Tähtisen tuotantoon kuuluu muun muassa novelleja ja Petäjämäki-dekkarisarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rake Tähtinen

Julkaistu

2020-09-10

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

435 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hiljaisuuteen haudattu

Hiljaisuuteen haudattu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Rake Tähtinen. Teoksen pituus on 0. Nykypäivänä ei ole kuitenkaan pakollista tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, valittavana on myös 7:15:45 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella täsmälleen siellä jossa liikut joten se tekee matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tätä kirjaa lukee Jarmo Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-10 julkasijan tuntematon toimesta. Pane alulle saman tien äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista aivan uudella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat haluamasi sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen kokeileminen on samoin äärimmäisen vaivatonta, sillä pystyt vapaasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.