E-kirja

Lue tai kuuntele

Outi Pakkanen - Hinnalla millä hyvänsä maksuttomasti

Viisitoistavuotiaat Piritta ja Hannamai pohtivat monien ikätoveriensa tapaan, miten päästä loistelemaan lehtien palstoille. Pitäisikö lähettää juorulehteen seksikäs kuva itsestään vai ilmoittautua seuraavalle Idols-kierrokselle?

Piritta haluaa myös päästä eroon inhottavasta, äidin hurmanneesta opettajasta. Sitten Hannamai väittää, että sama opettaja on ahdistellut häntä. Onko syytteissä mitään perää? Rehtorille tilanne on kauhea, koska hänelle on tärkeintä pitää niin oma kuin koulun fasadi kiiltävänä. Outo kuolemantapaus muuttaa kaiken vielä kauheammaksi.

Outi Pakkanen tarttuu elegantissa dekkarissaan ajankohtaiseen aiheeseen, lööppi- ja juorupalstajulkisuuteen, johon jotkut nuoret pyrkivät hinnalla millä hyvänsä. Lukijat saavat jälleen nauttia Helsingin tunnelmista Lauttasaaressa, Ruoholahdessa ja Kruununhaassa - sekä uskottavista ja mielenkiintoisista henkilöhahmoista.

Heihin kuuluu myös Anna Laine, joka valmistaa eräälle tarvitsevalle lohdutukseksi parmankinkkurullia ja kreikkalaista kanapataa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Outi Pakkanen

Julkaistu

2011-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

195 sivua

Tietoa kirjasta Hinnalla millä hyvänsä

Hinnalla millä hyvänsä on jännittävä sekä kiintoisa jannitys, mikä ei todella jätä ketään vaisuksi. Kirjan teki Outi Pakkanen. Tämä jannitys pitää sisällään 195 sivua, joiden avulla olla moni ilta. Tottakai ei ole kuitenkaan tarve tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin fantastinen konsti nauttia kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai vaikkapa juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2011-02-28 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on miellyttävä konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan kuljet. Tarvitset älypuhelimen jolloin messissä on valtavan paljon kirjoja. Mikäli tahdot mennä' oikeasti äänikirjojen pauloihin, sinun alkaa vain suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on huikea kokoelma omalaatuisia kirjoja. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.