Äänikirja

Lue tai kuuntele

Raimo Tyykiluoto - Hirmut hallitsijat maksuttomasti

Valta turmelee, ja yksinvalta se vasta turmeleekin. Tähän ei eläin pysty. 12 diktaattoria on ollut yksi radion kuunnelluimpia ohjelmia.

Ottaako demokratia päähän? Eikö tarvittavia päätöksiä synny riittävän vauhdikkaasti? Oliko laiha kompromissi pettymys kaikille?

Kirja antaa helppoja vastauksia vaikeisiin kysymyksiin. Yli puolet maailman väestöstä elää yhä diktatuureissa, joissa demokratia ei toteudu lainkaan tai toteutuu todella heikosti. Voiko enemmistö olla väärässä?

Lähihistorian diktaattorit voidaan jakaa karkeasti kahteen kastiin: niihin, jotka ovat keskittyneet tappamisessa määrään, ja niihin, jotka ovat keskittyneet laatuun huomattuaan, että on mukavampaa ja yleensä ainakin yhtä tehokasta ostaa kuin nuijia ihmiset kuuliaisiksi. Sitten ovat vielä ne, joiden toimet on ”tähtiin kirjoitettu”, ja ne, jotka ovat saaneet ohjeensa suoraan Jumalalta.

Ihmisinä diktaattoreita voisi kuvata vaikkapa äiti Teresan vastakohdaksi. Nämä usein leppoisan baijerilaisen oluttuvan isännän näköiset despootit ovat luoneet olosuhteet, joiden kuvailussa maanpäällinen helvetti tuntuu lattealta ilmaukselta.
Jokaisella diktaattorilla eri puolilla maailmaa on ollut oma persoonallinen tapansa varmistaa valta-asemansa. Näistä merkittävimpiin ja luovimpiin kirjassa pureudutaan. Ja koska diktaattoreita tuntuu edelleen nousevan kuin sieniä sateella, aina kun aika on sopiva, kirja kannattaa lukea ihan vain siksi, että et päädy paistina kaverin lautaselle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Raimo Tyykiluoto

Julkaistu

2020-09-01

Lukija

Jari Nissinen

Äänikirjan pituus

489 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hirmut hallitsijat

Lue nyt jännittävä jannitys Hirmut hallitsijat, jonka kera saat imuistoisia kokemuksia. Kirjan tekijänä on ollut Raimo Tyykiluoto. Hirmut hallitsijat on pituudeltaan 0 sivua, eli erittäin asiallinen pituus luettavaksi. Tästä digitaalisesta kirjasta löytyy niin ikään kuunneltava versio, jonka kestoaika on 8:09:44 tuntia. Äänikirja ei estä nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan voit nauttia kirjasta missä ja milloin tahdot esim pyöräilessä. Tässä lukijana toimii Jari Nissinen. Teoksen on julkaissut Docendo 2020-09-01. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tykkänään uudenlaisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat parhaan kirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Iso osa palveluista antaa samoin veloituksettoman ilmaisjakson, tällä tavalla kykenet sitoutumattomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.