Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Hollowayn naisvankilan synkkä historia maksuttomasti

Holloway oli aikoinaan Ison-Britannian pahamaineisimpien naisrikollisten asuinpaikka. Tämä reportaasi luo katsauksen vankilan synkkään historiaan sekä siellä eläneisiin ja kuolleisiin henkilöihin.

Useimmat Hollowayn vankilassa asuneista naisista jäivät suurelle yleisölle tuntemattomiksi, mutta vankien joukossa oli kaksi erityisen pahamaineista naista, 24-vuotias Emma Byron ja 28-vuotias Mary Ann Spillane, molemmat kuolemaantuomittuja. Byron sai tuomionsa poikaystävänsä puukottamisesta ja Spillane avioliiton ulkopuolisen lapsensa tappamisesta. Hollowaytä asuttivat myös jotkin Ison-Britannian historian julmimmat naiset, kuten Myra Hindley, Diana Mitford ja Amelia Dyer. Artikkeli vie sinut matkalle lukittujen ovien taakse ja valottaa historian pahamaineisimpien naisrikollisten elämää siellä. Saat myös tietää, miksi vankila lopulta suljettiin. NAISMURHAAJAT-sarja käsittelee kaikkien aikojen järkyttävimpiä rikoksia, joiden tekijät ovat naisia. Lyhyet artikkelit ja reportaasit luovat katsauksen karmeisiin tekoihin, jotka kiehtovat ihmisiä vielä tänäkin päivänä. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hollowayn naisvankilan synkkä historia

Lue touhukas jannitys Hollowayn naisvankilan synkkä historia, minkä rinnalla vietät ainutlaatuisia kokemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Unknown Author. Hollowayn naisvankilan synkkä historia on pituudeltaan 0 sivua, elikä osuva pituus lukemiseen. Kyseisestä teoksesta löytyy myöskin kuunneltava versio, minkä kesto on 0:21:40 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sen sijaan kykenet nyt nauttia kirjasta aina kun haluat esim pyöräilessä. Tämän äänikirjan lukee Tapio Rauvala. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-06-12. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan uuden oven kirjojen maailmaan. Kunhan sinulla on ikioma kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on taskussasi lukemattomia kirjoja. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan kuljetkaan. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi erittäin vaivatonta, sillä pystyt vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.