Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Alan Bradley - Hopeisen hummerihaarukan tapaus maksuttomasti

Kuolema kristallipallossa

Alan Bradleyn dekkarisarjan kolmannessa osassa nokkela harrastelijasalapoliisi Flavia de Luce saa kylän markkinoilla mustalaisnaiselta ennustuksen, joka järkyttää hänet pahanpäiväisesti.

Hurmaava yksitoistavuotias harrastelijasalapoliisi Flavia de Luce uskaltautuu kylän markkinoilla mustalaisnaisen telttaan ja järkyttyy kuulemastaan ennustuksesta pahanpäiväisesti. Vielä enemmän Flavia on ihmeissään, kun samainen mustalaisnainen löytyy seuraavana yönä kotikartanon mailta vankkureistaan lähes henkihieveriin hakattuna. Mahtoiko joku kostaa vuosien takaisia tapahtumia?

Flavia ymmärtää toki kalavelkojen maksun päälle, onhan hänellä kaksi katalaa ja jekkuilevaa sisarta. Mutta Bishop’s Laceyn kylän painostava tunnelma tiivistyy, kun Flavia törmää uuteen uhriin, paikalliseen mieheen, joka yllätettiin hiljan kartanosta luvattomista askareista. Mitä kummaa kylässä on tekeillä?

Vaarallisen nokkela Flavia viilettää jälleen uskollisella Gladys-polkupyörällään idyllisen kotikylän katuja nuuskien tietoja ja etsien johtolankoja. Samalla hän löytää todisteita myös oman äitinsä kohtalosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alan Bradley

Julkaistu

2018-01-09

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

694 min

E-kirjan pituus

238 sivua

Tietoa kirjasta Hopeisen hummerihaarukan tapaus

Lue nyt lumoava jannitys Hopeisen hummerihaarukan tapaus, minkä mukana vastaanotat uniikkeja fiiliksiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Alan Bradley. Tästä kirjasta löytää 238 sivua, niiden mukana kykenet vastaanottaa jännittäviä hetkiä. Älä kuitenkaan rajoitu vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 11:34:53 tunnissa. Äänikirja on toimiva tyyli kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, lentokoneessa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan lukee Krista Putkonen-Örn. Kirjan on julkaissut Bazar 2018-01-09. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tyystin uuden keinon iloita kirjoista. Tämä kaikki toimii jouheasti, kun vain omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Jos et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen sovellus soveluas itsellesi, niin onnistut testata tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.