Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Viveca Sten - Hyytäviä hetkiä maksuttomasti

Syvemmälle Sandhamnin saloihin!

Kuinka Nora Linde ja Thomas Andreasson oikein tutustuivat? Miten Nora päätyi asumaan yhdessä Sandhamnin kauneimmista taloista? Onko juhannuksenvietto saaristossa ikinä turvallista?

Viveca Stenin luoma ja Nora Linden tähdittämä kirjasarja on tutustuttanut miljoonat lukijat pieneen ja viehättävään Sandhamnin saareen. Idyllisestä ulkonäöstä huolimatta saarella tapahtuu paljon ja kauheita. Hyytäviä hetkiä kertoo elämästä Sandhamnissa: lukijat saavat lisää tietoa saarelaisista sekä löytävät uusia yllätyksellisiä puolia jo tutuista päähenkilöistä. Kymmenen jännittävän lyhytkertomuksen avulla Viveca Sten vie Sandhamn-fanit kulissien taa ja näyttää taas kerran, kuinka saaristossa mihinkään ei voi luottaa – ei säähän eikä ihmisiin…

Viveca Sten (s. 1959) on entinen juristi ja nykyinen täysipäiväinen dekkarikirjailija. Hän asuu talvet Tukholmassa ja kesät sukunsa huvilassa Sandhamnin saarella, minne hän rikostarinansakin sijoittaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Viveca Sten

Julkaistu

2019-12-19

Lukija

Jani Karvinen

Äänikirjan pituus

514 min

E-kirjan pituus

207 sivua

Tietoa kirjasta Hyytäviä hetkiä

Kuuntele nyt lumoava jannitys Hyytäviä hetkiä, minkä avulla koet vertaistaan vailla olevia fiiliksiä. Teoksen teki Viveca Sten. Teoksesta löytyy 207 sivua, minkä avulla on mahdollista saada mahtavia oivaluksia. E-kirjan lisänä tarjolla on lisäksi mahtava äänikirja, jonka kanssa vietät jopa 8:34:39 tuntia. Äänikirja on kiva keino kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai vaikka pyöräilemässä. Kirjan sointuvana lukijana toimii Jani Karvinen. Teoksen on julkaissut WSOY 2019-12-19. Ääni – ja e-kirja on miellyttävä konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menetkään. Tarviit vain kännykän niin mukanasi on tuhansia kirjoja. Se kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan liikut. Monet palveluista tarjoaa myöskin vapaan kokeilujakson, milloin voit esteettömästi testata sovellusta ilman maksuja*.