Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Reijo Mäki - Intiaani maksuttomasti

Turun saariston merisumussa ajelehtii yhteysalus ilman ruorimiestä. Jussi Vares ja hänen naisseuralaisensa veneilevät paikalle ensimmäisinä - ja ovat yhtäkkiä keskellä elämänsä pahinta painajaista.
Seuraavina viikkoina laiva on jatkuvasti lööpeissä. Samaan aikaan kaukana Montanassa, crow-intiaanien territoriossa, eräs Turusta pakomatkalleen lähtenyt nainen joutuu katsomaan kaikkein julminta pahuutta silmästä silmään.
Uusi Apteekki on paikka, jossa Jussi Vares ja kaukaa tullut Mister Crow ensimmäisen kerran kohtaavat. Ja Vares saa tehtävän...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Reijo Mäki

Julkaistu

2013-07-08

Lukija

Ville Tiihonen

Äänikirjan pituus

855 min

E-kirjan pituus

275 sivua

Tietoa kirjasta Intiaani

Lue välittömästi mielenkiintoinen jannitys Intiaani, jonka rinnalla elät suurenmoisia elämyksiä. Reijo Mäki on kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 275. Ethän siitä huolimatta tyydy vaan e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 14:15:11 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä missä kuljet joten se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Tämän äänikirjan lukijana on Ville Tiihonen. Kirja on julkaistu 2013-07-08 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat liikkuvat helposti mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä kk-maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilua ja näin kykenet vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko sovellus juuri sinulle asianmukainen.