Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Isoäidin rikollisen tuottoisat marjamatkat maksuttomasti

Vuonna 1950 syntynyt nainen, jolla ei ollut rikollista menneisyyttä, ryhtyi tuttavansa houkuttamana ja helpon rahan toivossa välittämään huumausainetta vuosien 2001 ja 2002 vaihteessa. Amfetamiinin välitys ja myynti tapahtuivat "perhepiirissä": nainen osti aineen Virosta sisarensa entiseltä mieheltä ja välitti sitä toiselle sisarelleen, joka välitti sitä edelleen entiselle miehelleen ja tämän tuttavalle, jotka välittivät sen katukauppaan Jyvässeudulla. Amfetamiinin määrä oli poikkeuksellisen suuri. Rikollinen toiminta ehti jatkua parin vuoden ajan ennen kuin poliisi pääsi naisen ja tämän kumppaneiden jäljille omien tutkimustensa tuloksena. Henkilöiden nimet on muutettu.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee. x

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-23

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

40 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Isoäidin rikollisen tuottoisat marjamatkat

Isoäidin rikollisen tuottoisat marjamatkat on kutkuttava sekä mielenkiintoinen jannitys, mikä ei jätä varmasti väsyneeksi. Tämän ensiluokkaisen kirjan on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Kyseisestä kirjasta löytää 16 sivua, niiden parissa voit viettää unohtumattomia kokemuksia. Luettavan kirjan lisänä tarjottavana on mainio äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 0:40:00 tuntia. Äänikirja voi olla helppo konsti kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet autossa ja se saa lisäksi iltalenkistä kivemman. Tätä kirjaa lukee Jarmo Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-23 julkasijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mahtava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään menetkään. Tämä onnistuu sulavasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoavat ilmaista kokeilua milloin voit rajoituksetta kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko palvelu juuri sinulle asianmukainen.