Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Liina Putkonen - Jäätynyt tyttö maksuttomasti

Tulikuuma trilleri tämän päivän Suomesta.

Kuollut teinityttö löytyy lumiselta koulun pihalta Helsingin Munkkiniemestä. Polvillaan, kuin rukoukseen jäätyneenä. Pelko leviää koulun käytävillä ja sosiaalisessa mediassa hyökyaallon lailla.

Liina Putkonen vie lukijan mukanaan pahan äärelle taitavasti ja osoittelematta. Putkosen pahuus ei piileksi ilmeisimmässä paikassa, joskus se voi olla niin lähellä, ettei sitä edes huomaa. Lopulta mikään ei ole sitä miltä näyttää, eivät edes murhan motiivit. Ja tragedian syyt voivat olla vanhempia kuin murhan uhri.

Liina Putkonen on Espoossa asuva toimittaja, jolle voi povata hyvää uraa myös kirjailijana. Ja Linda Forsille uraa rikospoliisina, kansien välissä. Jäätynyt tyttö voitti Rikos-Kniga-kilpailun syksyllä 2016.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liina Putkonen

Julkaistu

2018-08-21

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

600 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Jäätynyt tyttö

Mielenkiintoinen Jäätynyt tyttö on tyylikäs jannitys, jota luettaessa aika unohtuu tykkänään. Liina Putkonen toimii teoksen kirjoittajana. Jäätynyt tyttö on pituudeltaan 221 sivua, joten erittäin asiallinen pituus läpi käytäväksi. Lisäksi kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, jonka kesto on 10:00:19 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa liikut joten se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee Anna Saksman. Tämän kirjan julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2018-08-21. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tykkänään uudenlaisen keinon iloita kirjoista. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat mukavasti mukanasi kännykässäsi. Suorittamalla kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Äänikirjojen testaaminen on myös äärimmäisen mutkatonta, koska voit esteettömästi testata sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.