Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Jalkapallotragedia maksuttomasti

Lauantaina, kesäkuun 2. päivänä 2007 kaikki oli valmiina Kööpenhaminan Parkenissa suureen jalkapallojuhlaan. Tanskan oli määrä kohdata perivihollisensa Ruotsi tärkeässä EM-karsintaottelussa. Tanskalaiset olivat yhtä mieltä siitä, että Morten Olsenin valmentama joukkue voittaisi kotiottelun noin 40 000 kannattajansa silmien edessä. Tapahtumat lähtivät käyntiin. Ottelun alussa tunnelma oli katossa, kunnes tunteet alkoivat kulkea vuoristorataa. Välillä oltiin synkkyyden alhossa, kun Ruotsi johti 3–0, sitten seurasi euforinen riemu, kun Tanska tasoitti ottelun 3–3. Aivan ottelun lopussa tapahtui katastrofi, kun tanskalainen Christian Poulsen rikkoi vastustajaa rangaistusalueella, minkä vuoksi hän sai punaisen kortin ja Ruotsi rangaistuspotkun. Tästä kimpaantunut tanskalaiskannattaja ryntäsi yleisön joukosta kentälle näyttääkseen kouriintuntuvasti tuomarille, mitä mieltä hän rangaistuksesta oli. Tapahtumista sai alkunsa keskustelu, miten parhaalla mahdollisella tavalla taattaisiin reilu ja urheilullinen kamppailu, jossa kaikki kentällä ja katsomossa olevat osapuolet otettaisiin huomioon.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.
Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-23

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

42 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Jalkapallotragedia

Jalkapallotragedia on mielenkiintoinen ja viihdyttävä jannitys, joka ei taatusti jätä todellakaan väsyneeksi. Tämän suurenmoisen teoksen on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Tämä kirja on pituudeltaan 17 sivua, siis riemua riittää usemmaksi lukuhetkeksi. Ethän silti jää pelkästään e-kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:42:48 tunnissa. Äänikirja onkin upea tyyli kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Kirjan rentouttavana kertojana toimii Jarmo Mäkinen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-09-23 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat kulkevat mukavasti mukanasi älypuhelimessasi. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä ikinä liikut. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.