Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jo Nesbø - Jano maksuttomasti

Jo Nesbø, Harry Hole ja 2017. Epäpyhä kolminaisuus.

Uusi Harry Hole -romaani ja monille tutun Lumiukko-romaanin elokuvaversio, jossa Harry Holea esittää Michael Fassbender tekevät vuodesta 2017 Jo Nesbøn juhlaa. Pitkään oli tarkoin varjeltu salaisuus, että Harry Holen tarina ei vielä ole ohi. Tätä karua hahmoa kaipaavien odotus palkitaan maaliskuussa, kun uusi tuhti lukupaketti saapuu niin vanhojen kuin uusienkin fanien luettavaksi. Lukunälkäisille on tarjolla sarjan jokainen osa eli koko herkku on saatavilla.

Jano jatkaa Harry Holen tarinaa siitä, mihin Poliisi jäi. Harry palaa Oslon poliisin palvelukseen jahtaamaan sarjamurhaajaa, joka etsii uhrinsa treffipalvelu Tinderin käyttäjistä. Jäljet johtavat menneisyyteen, ja Harry Holen on lopulta kohdattava vanha perivihollisensa.

Nesbøn teoksia on myyty maailmalla noin 30 miljoona kappaletta, noin 50 kielellä. Suomessakin teoksia on mennyt kaupaksi reilusti yli puoli miljoonaa kappaletta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jo Nesbø

Julkaistu

2017-03-28

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

1154 min

E-kirjan pituus

414 sivua

Tietoa kirjasta Jano

Kiintoisa Jano on upea jannitys, jota kuunneltaessa ajankulu unohtuu kokonaan. Teoksen tekijänä on ollut Jo Nesbø. Tämä Style of music on pituudeltaan 414 sivua, joten iloa piisaa usemmaksi illaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kyydissä vastaanotat peräti 19:14:42 h. Äänikirja onkin fantastinen konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, bussissa tai esimerkiksi kävelyllä. Kirjan lukee Jukka Pitkänen. Teos on alunperin julkaistu 2017-03-28 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin mahtava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä kuljetkaan. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät näppärästi mukana älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen kokeileminen on myös erittäin mutkatonta, koska voit sitoutumatta kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.