Äänikirja

Lue tai kuuntele

Elly Griffiths - Januksen kivi maksuttomasti

Suosikkiarkeologin tutkimukset jatkuvat.

Arkeologi Ruth Galloway joutuu jälleen mukaan rikostutkintaan Elly Griffithsin suositun brittidekkarisarjan toisessa osassa.

Norwichilaisen talon purkutyömaalta löytyy lapsen luita kynnyksen alta. Talo on aiemmin ollut katolisen papin johtama lastenkoti, mutta kuinka vanhoja luut ovatkaan? Luita tutkiva Ruth tietää hyvin, että muinaiset roomalaiset muurasivat uhrinsa ovenpieliin ja kynnyksiin lepyttääkseen Janusta, alkujen ja loppujen kaksikasvoista jumalaa. Etsivä Harry Nelson uskoo kuitenkin syyllisen löytyvän nykyhetkestä. Ja Ruthillakin on salaisuus, jota hän ei haluaisi paljastaa."Ruth Gallowayn toinen mysteeri on kiehtova ja koukuttava teos, joka ihastuttaa moniulotteisilla henkilöhahmoillaan." Kirkus Reviews"On aina hienoa, kun kirjailijan toinen kirja lunastaa esikoisen asettamat odotukset. Griffithsin kuiva huumori ja päähenkilöiden vetovoima tekee näistä dekkareista niin houkuttelevia." The Guardian

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elly Griffiths

Julkaistu

2019-03-19

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

612 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Januksen kivi

Januksen kivi on häkellyttävä ja kiintoisa jannitys, mikä ei jätä yhtäkään kylmäksi. Kirjan loi Elly Griffiths. Tästä kirjasta löytää 0 sivua, minkä mukana mahdat kokea jännittäviä tuntemuksia. Digitaalisen kirjan vierellä käytettävänä on lisäksi hyödyllinen äänikirja, minkä parissa vietät 10:12:45 tuntia. Äänikirja onkin kätevä tapa kuunnella kirjaa hetkinä kun olet autossa ja luo myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana toimii Krista Putkonen-Örn. Kirja on alunperin julkaistu 2019-03-19 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Ääni – sekä e-kirja on loistava keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan menetkään. Äänikirjat ja e-kirjat reissaavat helposti mukanasi puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kun vielä epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.