Lue tai kuuntele

Lisa Jewell - Joka askel jonka otat maksuttomasti

Psykologinen trilleri pakottavasta tarpeesta tarkkailla.

”Tämä vangitseva, lukutahtia kiihdyttävä romaani on sekä kuristusote kurkulla -trilleri että aidosti koskettava perhedraama.”
– A. J. Finn

Idyllinen naapurusto järkkyy kun tapahtuu murha. Hyväosaisten yhteisössä jokaisella on salaisuutensa, mutta kenen salaisuus on kyllin hirveä johtaakseen murhaan?

Bristoliin miehensä kanssa muuttanut Joey hullaantuu naapuriin, charmikkaaseen rehtoriin, ja alkaa pitää tätä silmällä. Rehtorilla puolestaan on oma luvaton ihastuskohteensa, kun taas hänen vakoojaksi aikova poikansa kiikaroi huoneestaan kaikkea mikä liikkuu. Näkökulmat vaihtuvat ja ihmissuhteet syvenevät kihelmöiväksi psykologiseksi draamaksi. Kuka on uhri, kuka syyllinen? Arvailu saa jatkua villinä viimeiselle sivulle saakka.

Brittikirjailija Lisa Jewell (s. 1968) on kansainvälinen menestyskirjailija, jonka teoksia on käännetty kymmenille kielille ja myyty lähes viisi miljoonaa kappaletta yksinomaan englanninkielisessä maailmassa. Jewell on samastuttavien henkilöiden, mutkikkaiden juonikuvioiden ja uhan tunteen luomisessa aivan omaa luokkaansa. Hänen ensimmäinen psykologinen jännitysromaaninsa Sitten hän oli poissa meni suoraan Englannin listaykköseksi. Löysin sinut addiktoi lukijoita henkilövetoisine yllätyskäänteineen. Joka askel jonka otat on Jewellin 16. teos. Sitä on verrattu Gillian Flynnin Kilttiin tyttöön, ja siitä on sanottu: ”jos pidit Nainen ikkunassa ja Nainen junassa -trillereistä, tämä on kirjoitettu juuri sinulle!” (U magazine). Myös viihdekirjoistaan tunnettu Jewell on julkaissut jo parikymmentä romaania. Hän asuu Lontoossa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lisa Jewell

Julkaistu

2020-11-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Joka askel jonka otat

Joka askel jonka otat on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän fastastisen kirjan on laatinut Lisa Jewell. Kyseinen kirja on sivumäärältään 0 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää runsaasti lukuhetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka myötä vietät peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei estä iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin onnistut nauttia kirjasta missä ja milloin mielit kuten bussissa. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen on julkaissut tuntematon 2020-11-10. E- sekä äänikirjat tarjoilevat nautittavan tavan nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Äänikirjat ja e-kirjat kulkevat kätevästi mukanasi älypuhelimessasi. Jos haluat mennä todella äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa ja hyödynnettävänäsi on mahtava kokoelma kirjoja. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja näin saat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko ohjelma sinulle oikea.