Äänikirja

Lue tai kuuntele

Elly Griffiths - Kadonneet ja kuolleet maksuttomasti

Suosikkiarkeologi kadonneiden lasten jäljillä.

Tunnelmallisen sarjan kuudes osa vie viktoriaanisen ajan haudanryöstäjien ja murhaajien maailmaan. Juuri sopivan jännittäväksi kehutun sarjan sielu on terävä arkeologi Ruth Galloway.

Ruth Galloway on kenties järkyttävimmän tapauksensa äärellä, kun hän uskoo löytäneensä viktoriaanisen lapsenmurhaajan haudan. Kaivaukset Norwichin linnassa tuovat menneisyyden kauhut päivänvaloon, ja Ruthin ammatillista innostusta laimentaa vain paikalle saapuva tositelevisioryhmä. Kaikki ei ole hyvin nykyhetkessäkään, sillä Harry Nelson joutuu tutkimaan ensin järkyttävää kuolemantapausta ja sitten lapsikaappausta. Voivatko tapaukset liittyä yhteen? Kun yksi poliiseista joutuu uhriksi, Ruth ja Nelson yhdistävät voimansa kilpajuoksussa aikaa vastaan.

Elly Griffiths (s. 1963) on englantilainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta suositusta dekkarisarjasta. Hän on aiemmin työskennellyt kustannusalalla. Idea sarjaan syntyi lomalla Norfolkissa, kun kirjailijan aviomies oli juuri vaihtanut alaa arkeologiksi. Sarjan suomentaja Anna Kangasmaa on myös koulutukseltaan arkeologi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elly Griffiths

Julkaistu

2019-09-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

649 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kadonneet ja kuolleet

Kadonneet ja kuolleet on mielenkiintoinen ja kiintoisa jannitys, mikä ei takuulla jätä lukijaansa väsyneeksi. Elly Griffiths on kirjan kirjoittajana. Kyseinen jannitys pitää sisällään 0 sivua, joiden kanssa iloita useampi tovi. Älä tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 10:49:59 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella siellä missä liikut joten se saa matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Tammi 2019-09-09. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tykkänään uuden oven kirjojen pariin. Jos sinulla on kännykkäsi mukana, niin sinulla on myös taskussasi satoja kirjoja. Suorittamalla sovitun kk-maksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat sinun elämässäsi. Kun vielä epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.