Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Kaksoissurma saaristossa maksuttomasti

Jokainen, joka on lomaillut Fyn-saaren eteläpuolisilla saarilla, on pannut merkille saarten hiljaisuuden ja rauhan. Saarilta poistuttaessa vakuuttuu, että niiden vakituiset asukkaat ovat käytännön ihmisiä, joiden ajankäyttö on tarkoin harkittua. Tätä käsitystä vahvistanee se seikka, että saarilta pääsee mantereelle vain aikataulunsa mukaan kulkevalla lautalla. Tämä on siis arkipäivää 4,5 neliökilometrin kokoisella Strynøn saarella, joka noin 200 asukkaineen sijaitsee Langelandin ja Ærøn välissä. Monella asukkaalla on oma vene, vaikka saarelta on mantereelle lauttayhteys. Langelandilla sijaitsevaan Rudkøpingiin pääsee päiväsaikaan lautalla joka toinen tunti.
Strynøn asukkaille lauttasatama on luonnollinen tapaamispaikka. Kesällä 2007 satama oli muutenkin ajankohtainen, sillä meneillään oli sataman uudistustyö.Tämän lisäksi saaren ehdottomassa sydämessä erilaisia palveluita, kuten näyttelyitä, venevuokrausta ja majoituspalveluita tarjoavaa luonto- ja kulttuurikeskus Smakkesenterissä oli käynnissä laajennustyöt. Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-03

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

47 min

E-kirjan pituus

18 sivua

Tietoa kirjasta Kaksoissurma saaristossa

Kaksoissurma saaristossa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän erinomaisen teoksen on raapustanut Eri Tekijöitä. Teoksen pituus on 18. Ethän kuitenkaan tyydy pelkästään e-kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:47:57 tunnissa. Äänikirja voi olla kätevä käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet autossa ja se tekee myös kävelystä jännittävämmän. Tätä kirjaa lukee Teemu Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-12-03 julkasijan Saga Egmont toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen pariin. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin mukanasi satoja kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen koettaminen on kanssa vilpittömän mutkatonta, sillä voit vapaasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.