Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lars Kepler - Kaniininmetsästäjä maksuttomasti

Joona Linnan kiihkeästi odotettu paluu!

Pirullisen jännittävistä rikosromaaneista tunnettu Lars Kepler lisää kierroksia. Rikoskomisario Joona Linnasta kertovan sarjan kuudes osa on skandidekkarin huippu.

Ulkoministeri teloitetaan kodissaan Djursholmilla, mutta julkisuudessa asia hyssytellään hiljaiseksi. Liikkeellä on julma murhaaja, jota epäillään terroristiksi. Ja kohta hän iskee uudelleen. Turvallisuuspoliisi janoaa entisen komisarion Joona Linnan apua murhaajan pysäyttämiseksi. Istuttuaan kaksi vuotta vankilassa Joona Linna saakin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Piinaava jahti alkaa, mutta kuka metsästää ketä?Kaniininmetsästäjän uhreja näyttää yhdistävän vain yksi asia. Karmiva loru kymmenestä kanista. "Lajityyppinsä paras." Göteborgs-posten "Saatanallisen viihdyttävä." Politiken "Niin hyytävän pelottava, että hermoromahdus ei ole kaukana." Evening Standard

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lars Kepler

Julkaistu

2017-03-13

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

1032 min

E-kirjan pituus

380 sivua

Tietoa kirjasta Kaniininmetsästäjä

Lue jännittävä jannitys Kaniininmetsästäjä, jonka rinnalla vietät imuistoisia fiiliksiä. Kirjan tuotti Lars Kepler. Kirjan pituus on 380. Älä siitä huolimatta tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 17:12:51 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä liikutkaan eli se luo matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Tätä kirjaa lukee Toni Kamula. Tämän kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2017-03-13. E- sekä äänikirjat esittävät kiehtovan tavan iloita kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Mikäli sinulla on oma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli vielä epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.