E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuomas Lius, Kimmo Puustinen - Keisari maksuttomasti

Jarmo Turunen on tavallinen perheenisä ja konttorirotta. Hänen elämänsä muuttuu painajaiseksi, kun alamaailman tarunhohtoinen takapiru, Keisari, ottaa hänet hampaisiinsa. Keisari tekee hänelle tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä.

Tilanne on tulenarka, sillä Keisari tietää Turusesta jotain mitä kukaan muu ei tiedä. Turunen puolestaan tietää ainoana ihmisenä, että Keisari on pelkkä legenda.

Kuka käyttää legendan nimeä hyväkseen ja miksi? Entä kumpi paljastuu ensin - Turunen vai Keisari?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomas Lius, Kimmo Puustinen

Julkaistu

2012-10-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

263 sivua

Tietoa kirjasta Keisari

Sähköistävä Keisari on fantasinen jannitys, mitä luettaessa ajankulu haihtuu kokonaan. Tämän ensiluokkaisen teoksen on tehnyt Tuomas Lius, Kimmo Puustinen. Tämä jannitys pitää sisällään 263 sivua, minkä parissa iloita jopa moni hetkinen. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty myös kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mahtava keino kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja se saa myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2012-10-31. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Silloin kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on myöskin taskussasi satoja kirjoja. Sitten kun vaadit päästä kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ niin käytössäsi on suurenmoinen kokoelma kirjoja. Jos yhä epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.