E-kirja

Lue tai kuuntele

Jalmari Finne - Kohtalon käsi: rikosromaani maksuttomasti

Heikkilän vanha emäntä Leena valmistautuu leipomaan. Kädet ovat jo jauhoissa, kun hän yhtäkkiä tuntee kouristuksen sydämessään – aivan kuin talon ulkopuolelta olisi kuulunut outo ääni.

Miniä Hanna lähtee ulos katsomaan, mistä ääni oli peräisin. Rakentaahan Leenan poika ja Hannan mies Heikki pihalle uutta taloa. Pian Hanna huutaa apua ja Leena lähtee perään. Leena kohtaa näyn, jota hän ei osannut odottaa edes pahimmissa kuvitelmissaan – joku on lävistänyt Heikin rautakangella.

Vanha emäntä päättää selvittää, kuka murhasi hänen poikansa ja miksi.

Jalmari Finnen "Kohtalon käsi" on jännittävä rikosromaani, joka sijoittuu 1920-luvun maaseudulle. Jalmari Finne (1874–1938) oli suomalainen kirjailija ja teatterinjohtaja. Nykyisin hänet tunnetaan erityisesti "Kiljusen herrasväki" -lastenkirjasarjan luojana. Finne kirjoitti kuitenkin myös monipuolisesti tuotantoa aikuisille: hän kirjoitti esimerkiksi rikosromaaneja, näytelmiä ja historiallisia romaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jalmari Finne

Julkaistu

2020-04-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

191 sivua

Tietoa kirjasta Kohtalon käsi: rikosromaani

Kohtalon käsi: rikosromaani on häkellyttävä ja kiintoisa jannitys, mikä ei takuulla jätä lukijaansa vaisuksi. Teoksen loi Jalmari Finne. Kohtalon käsi: rikosromaani on pituudeltaan 191 sivua, siis vallan sopiva pituus läpi käytäväksi. Nytkään ei ole kuitenkaan pakko rajoittua yksin luettavaan versioon, valittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin saatat nyt nautiskella kirjasta heti kun mielit kuten vaikka kävelyllä. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-04-13 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät perusteellisesti modernin tavan nautiskella kirjoista. Tämä onnistuu luonnikkaasti, mikäli ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen yrittäminen on niin ikään suunnattoman vaivatonta, koska voit sitoutumatta testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.