Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Koko perhe kunniamurhan takana maksuttomasti

Kun maahanmuuttajanainen löytää poikaystävän, joka ei ole perheen mieleen tai jos nainen tavalla tai toisella poikkeaa perheen kulttuurista, hän saattaa joutua maksamaan siitä hengellään. Joka viikko Tanskassa tapahtuu rikos, kuten uhkaus tai väkivalta, jonka syyt ovat uskonnon tai perheen kunnian sanelemia. Uhrit ovat pääsääntöisesti naisia, sillä näiden oletetaan käyttäytyvän kunniaksi perheelle. Tämä artikkeli käsittelee 18-vuotiaan Ghazala Khanin kunniamurhaa. Nainen oli juuri avioitunut 26-vuotiaan Emal Khanin kanssa, jota tytön perhe ei hyväksynyt.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee. x

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-25

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

71 min

E-kirjan pituus

28 sivua

Tietoa kirjasta Koko perhe kunniamurhan takana

Koko perhe kunniamurhan takana on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Teoksesta löytää 28 sivua, niiden seassa mahdat vastaanottaa mielenkiintoisa hetkiä. E-kirjan ohella saatavilla on myös äänikirja, jonka kera vietät normaalilla nopeudella 1:11:33 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä jossa kuljetkaan eli se luo matkastasi mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut Jarmo Mäkinen. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2019-09-25. E- sekä äänikirjat tarjoavat nautittavan mahdollisuuden nauttia jännittävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat näppärästi mukanasi omassa puhelimessasi. Sitten kun mielit päästä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee vain tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on mainio valikoima erilaisia e-kirjoja. Iso osa palveluista tarjoilee kanssa ilmaisen kokeilujakson, siten pystyt rajattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.