Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anders Roslund, Börge Hellström - Kolme sekuntia maksuttomasti

Yksi mies. Kaksi elämää. Kolme sekuntia kuolemaan.

Roslund ja Hellström ovat jälleen kirjoittaneet sietämättömän nerokkaan ja jännittävän trillerin, jossa ihmiset yhteiskunnan kaikilla tasoilla pannaan testiin.

Miehellä on kaksi elämää. Yksi rakastetun vaimon ja kahden pienen pojan kanssa, perheen jota hän suojelee hinnalla millä hyvänsä. Ja toinen, salainen elämä "Paulana", roolissa jossa hän joka ikinen päivä riskeeraa kaiken mitä rakastaa. Toimeksiantajinaan kaksi toisiaan vastustavaa tahoa hän aikoo vallata huippuvankilan sisäiset huumemarkkinat ja iskeä kansainvälisen rikollisuuden ytimeen. Entä jos peiterooli paljastuu? Paula tietää, että kuolemiseen menee kolme sekuntia.

Pohjoismainen dekkarijärjestö Skandinaviska Kriminalsällskapet myönsi Kolme sekuntia -kirjalle arvostetun Glasnyckel- eli Lasiavainpalkinnon vuoden 2010 parhaasta pohjoismaisesta rikosromaanista. Teos valittiin myös Ruotsin parhaaksi dekkariksi.

Börge Hellström (1958-2017) tuli tunnetuksi kirjailijana, mutta hänet tunnettiin Ruotsissa myös entisten vankien hyväksi tekemästään työstä. Anders Roslund (s.1961) on ruotsalainen journalisti ja kirjailija, joka on työskennellyt mm. kulttuuritoimittajana. Yhdessä he loivat dekkareita jotka yhteiskunnallisessa tarkkanäköisyydessään ja realistisuudessaan jatkoivat ansiokkaasti Sjöwall& Wahlöön luomaa ruotsalaisen dekkarin parasta perinnettä. Kaksikon yhdessä luomat teokset keräsivät lukuisia kirjallisia palkintoja ja ehdokkuuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anders Roslund, Börge Hellström

Julkaistu

2020-06-08

Lukija

Arttu Kurttila

Äänikirjan pituus

1055 min

E-kirjan pituus

356 sivua

Tietoa kirjasta Kolme sekuntia

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas jannitys Kolme sekuntia, minkä parissa elät ainutkertaisia elämyksiä. Kirjan tekijänä on ollut Anders Roslund, Börge Hellström. Kyseinen jannitys pitää sisällään 356 sivua, minkä kanssa olla vaikka moni hetki. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta pakollista tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on myös 17:35:28 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin hyvä tapa kuunnella kirjaa olitpa metrossa, lentokoneessa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan lukee Arttu Kurttila. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-08 julkasijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tuoreen tavan iloita kirjoista. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen jolloin messissä on monia kirjoja. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään tosi vaivatonta, koska voit vapaasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.